• 38
    benim bu maçın seyircisiz oynanması konusunda anlamadığım olaylar mevcut...

    1- takımlar %5-%10 gibi bir oranda seyirci götürebiliyorlar deplasman maçlarına, ancak bu deplasman maçlarındaki çoğu seyirci yöreden-çevre illerden gelen galatasaraylılarca oluşturuluyor... eh be arkadaşım ben zaten kendi çöplüğümde değilim, küfür kıyamet koparsa misafir olduğum yerde benim günahım ne? nasıl önüne geçebilirim ki bunun? kendi evimde olsam 2 anons yaparım, gider tribün liderleriyle konuşur çözerimde, misafirlikte nasıl olacak bu iş bi bunu söylesinler bana önce...

    2- şimdi bu deplasman seyircisi olan galatasaraylılar küfür etti diye neden iç saha seyircisini cezalandırıyorsun ki? neden kombine sahiplerine yazılıyor bu ceza? onlarmı gitti orda küfür kıyamet yaptı? yok... e o zaman neden kombine sahiplerine veriliyor bu ceza??

    3- bu sizin 4. olayınız ondan ceza verdik, yönetmelik bu şekilde deniyor... e ulan bre dingiller, hadi anlarım tt arena da olmuş olsa bu olay önüne geçmediniz ahanda bu da sizin cezanız deseniz, benim savunma hakkımı neden elimden alıyorsunuz? karara itiraz hakkımı neden alıyorsunuz elimden? neden maçtan 24 saat önce açıklıyorsunuz kararı? bir kaç gün önce sevk bildirisi gelmiş falan deniyor ama sevk bildirisi bir taraftar olarak beni ilgilendirmiyor şu an için, karara itiraz hakkımın neden olmadığını anlamıyorum... elin adamı stadını yakar, sokaklarda çatışır, polisle kavga eder 2 maç ceza alır, 3-5 dingil deplasmanda küfretti diye benim takımım sezonun son iç saha maçında ceza alır... bumudur adalet?

    4- bazı galatasaraylı dostlarımız da bir önceki maçta stadda 7500 kişi vardı niye ayağa kaldırıyorsunuz ortamı lüzumsuz yere diyor... aksine çok da lüzumlu, "hak aramak" denen yolda lüzumlu... herşey maddiyat ya da sayılardan ibaret değildir... dün 7500 kişi vardır yarın 40.000 kişi olmayacağının kimse garantisini veremez ama... yeni bir yönetim gelmiş, ilk kez taraftarlarıyla kucaklaşacak belki, belki yeni teknik direktörümüz o tribünlerde olacak ve bizleri selamlayacak...

    anlatmaya çalıştığım şey tam olarak da budur, 3-5 "deplasman" seyircisinin yaptıkları yüzünden benim haklarımın gasp edilmesine itiraz hakkım bile yok... bu bahsettiğimiz 3-5 (her deplasmana gidenleri tenzih ederim) kişi senede 1 bilemedin 2 kez galatasaray maçına giderken ben kombine sahibi olarak her iç saha maçına giderim ve şu anda benim hakkım gasp edilmiş durumdadır... askerden dün dönmüş arkadaşımı alıp daha göremediği yeni mabede götürmeyi istiyordum... harry kewell a, lucas neill e, pino ya, hatta belki arda ya hoşçakal demek, takımımı bu sezon son bir kez izlemek, yeni yönetimizle bir sinerjiyi şu günden başlatmak için elimdeki hakkı tam anlamıyla "gasp"edenlere şimdi hesap sormayacağım da ne zaman soracağım? bu dengesiz ve ahlaksız sistemi şimdi eleştirmeyeceksem ne zaman eleştireceğim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın