resim
Peter Kenyon
Görev:Genel Menajeri
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:İngiltere
  • 20
    manchester united'a önemli katkılar yaptı. tartışılabilir şeyler yaptı, ama şu an manchester united'a bakarsak onun payını görebiliyoruz. chelsea'ye gitmesi büyük yankı uyandırdı. ama manchester unitedlı taraftarlar şu an david gill'den memnun. örneğin transfer meselesi var. kenyon zamanında büyük transferler yapılırken, şimdi fazla para harcamadan çok yararlı transferler yapıyorlar. ama olay sadece transferler değil tabii ki. kenyon'ın yaptığı çok iş var. dönemlerin ve o dönemlerdeki manchester unitedların farkı var. büyük bir atılım yapmak için kenyon iyi işler yaptı. sonra gill görevi devraldı ve son yıllara damga vuran bir manchester united ortaya çıktı. bizim de atılım yapmamız gerektiğini düşünürsek, kenyon geldiyse güzel günler bizi bekliyordur. şey, umarım yani.

    peter kenyon, chelsea'ye gittikten sonra abramovic'le birlikte yaptığı transferlerde man united'la karşı karşıya geldi. arjen robben, john obi mikel gibi bazı futbolcuları man united da istiyordu. ama chelsea bu transferlerde kazanan taraf oldu. bizim de bu dönem yapacağımız transferlerde çok rakibimiz var. peter kenyon ile iş yapmak avantaj sağlayacaktır. umarım mali konularda sorun yaşamayız ilerde.

    bir de ronaldinho'nun manchester united'a değil, barcelona'ya gitmesi konusunda peter kenyon konuşuluyordu. doğruluğunu bilmiyorum. belki uydurulmuş bir şeydir. barcelona'nın istediği beckham real madrid'e transfer olunca ronaldinho'ya yöneldiler. ronaldinho'yu manchester united da istiyordu. sandro rosell ile peter kenyon, psg yöneticileriyle görüşmüş. pazarlıklar sonrası yöneticilerin ronaldinho için istediği para 30 milyon euroya çıkmış. rosell 27, kenyon 30 milyon verince man united ile anlaşmışlar. kenyon ingiltere'ye döndükten sonra gönderdikleri faksta 28 yazıyormuş. psg anlaşılandan düşük fiyat gelince anlaşmayı iptal edip barcelona ile anlaşmış. man united'ın tamam 30 milyon olsun demesi yetmemiş. ronaldinho barcelona için mükemmel bir transfer oldu, ama manchester united'ın alamaması pek dert olmamalı bence. ronaldinho barcelona için uygundu. man united 4-4-2 devam ederek çok başarılı oldu. ronaldinho olsaydı daha değişik bir dizilişle oynarlardı. işler ters gidebilirdi. bu başarıları yakalayamayabilirlerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın