• 35
    yahu adnan öztürk bir önceki seçimlerde, "bir salon yapmak için istanbul'un merkez yerinde bir arsa için bütün anlaşmalar yapılmıştır" demişti. basketbol branşı için salon yaptıracaktı adam. sonra mali konularla ilgileneceğini açıklamıştı. bütün ağırlığımızı mali konulara vereceğiz, işleri profesyonellere devredeceğiz demişti.

    o zaman da bütün platformlarda, "göz boyamaya çalışıyo' yaaa, bunlar somut vaatler değil yaaaa" diye eleştiriliyordu adnan öztürk.

    şimdi ünal aysal diyor ki; "öncelikle kulübün mali yapısına hakim olmamız lazım, şu anda ne konuşsak boş. anlaşmalara, sözleşmelere bakacağız önce, onlara göre hareket edeceğiz." ee ekliyor üstüne "her branşın bir salonu olacak" diye. daha ne desin anasını satayım? helvacı gibi çıkıp 6 senede 4 şampiyonluk mu desin? ne desin?

    hayır amk anlamıyorum ben, somut dediğiniz şey ne? somut vaat, elle tutulur vaat dediğiniz ne? adam çıkarıp elinize mi versin amk, onu mu istiyorsunuz? tutturmuşsunuz somut vaatler olsun, heyecanlandırsın bizi diye.

    adam gerçekçi işte. nasıl bir ülkedeysek, laflara kanıp, bulutların üzerinde yaşamak istiyoruz. sonra yere çakılınca afallıyoruz işte bugünkü gibi. ayaklarımız yere bassın biraz.

    adnan nas'a, aka gündüz özdemir'e dikkat edin listede. kimse heyecanlandırmasa da sizi, beni bu adamlar heyecanlandırıyor yeteri kadar.

    ekleme: bir de adnan öztürk'ün bir önceki seçimlerdeki vaatleri bile daha heyecan vericiydi diyorsunuz, ee ulan adam da listede işte, o da girecek yönetime. vaadettiklerini gerçekleştirme fırsatı olacak. daha ne istiyoruz anlamadım ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın