• 32
    son dönemde yaşanan başarısızlığın ve buhranın ardından taraftarı hiç bir şekilde heyecanlandırmayacak, seçeceği başkan* ile asla tatmin etmeyecek ve saçmalatmaya devam edecek kongredir.

    siyasetçilerden ya da seçimle gelinecek bir göreve aday kişilerden yalanlar, hayaller duymaya toplum olarak o kadar alışmışız ki gerçekçi olan vaatlere hemen bu adamın projesi yok diyoruz. adnan polatın vaatlerini heyecanlı buluyoruz ama icraatlerindeki fiyaskolardan bahsetmiyoruz. şimdi sorarım başkan adayları *** çıkıp atıp tutsa şunu yapacağım bunu yapacağım diye ama hiç birisinde başarılı olamayıp sonu adnan polata benzese mutlu olacakmıyız? bunumu tercih ederiz yoksa şimdilik sakin ve gerçekçi projeler ortaya sunup göreve geldikten sonra yapacaklarını izlemeyimi? başkan adaylarının öyle uçuk projeler ortaya atmaması, gerçekçi olması bir çok kişinin aksine beni mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor. rahmetli özhan canaydının her sene üç yıldız ve on senede yedi şampiyonluk bir şampiyonlar ligi şampiyonluğu projelerini hatırlıyoruz değilmi? peki faruk sürenin projelerini hatırlayan varmı aramızda? eminim yoktur. önemli olan önceden birşeyler atıp tutmak değil, geldikten sonra doğru şeyler yapmaktır. turgay kıranın bile gerçekçi transfer projeleri hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim. kaka, robinho, hazard ile anlaştıkta diyebilirdi. ama adam gerçekçi davranıyor. bir şirkete genel müdür olacaksınız diyelim şirketin henüz kapısından içeri girmeden "ben bu şirketi uçururum" diyebilirmisiniz? yada geleceğe dönük projeler ortaya atabilirmisiniz? tabii ki hayır. bence başkan adayları şu anda olması gerekeni yapıyorlar ama taraftarımız tatmin olmaz. akıllanmadı henüz daha çünkü. sürekli kalıcı başarı önemli değil, havaalanında topçu karşılamak daha önemli nede olsa.

    birde taraftara dert olmuş bir başka konu var listeler konusu. sorsan sanki listedeki herkesi yakından tanıyorlar, o iş yapmaz bu adam olmaz. nerden biliyorsunuz? adnan polatın son listesinde adnan polat, yiğit şardan, ve ışın çelebiden başka kimi tanıyordunuz acaba? eminim çoğu kişi haldun üstüneli bile tanımıyordu.

    sonuç olarak bu seçimin galatasaray adına hayırlı olacağını, muhtemelen ünal aysalın kazanacağını, iyi bir döneme gireceğimizi düşünüyorum. bu arada herkesin düşündüğünün aksine fatih terimin geleceğini zannetmiyorum. çünkü fatih terim bülent tulun ve abdurahim ile çalışacağını düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın