• 28
    tarihinin en olaylı ve en önemli mali genel kurulundan sonra yapılan seçimdir. seçime 2 gün kalmasına rağmen atmosfer çok sıradan, beklenen heyecan yok.

    başkan adaylarının vizyonları çok kısıtlı, projeleri neredeyse yok gibi.

    adnan polat'ın başkan seçildiği genel kurullara baktığımda adnan polat projelerini bir bir sıralıyordu, ortaya koyuyordu. başkanlık döneminde sportif açıdan rezalet ötesi durum yaşanmıştır orası ayrı. başkan adayı polat stadı bitiriceğiz diyordu, riva arazisinin ruhsatını alacağız diyordu, şirket birleşmesini yapacağız diyordu, tüzüğü değiştireceğiz diyordu. ortaya yapacağı ve yapmak istediği projeleri genel kurul üyelerine sunuyordu.

    şimdiki başkan adaylarına bakıyorum * * * ortaya koyduğu projeler adnan polat'ın ortaya koymuş olduğu projelerinin yanından bile geçemez. birisi sms ile futbolcu transfer edeceğiz diyor, birisi 6 yılda 4 şampiyonluk vaad ederek aziz yıldırımcılık oynuyor biriside sportif başarıyı yakalayacağız diyor.

    adnan polat başkan seçildiği kongrelerde verdiği vaadler ile ben ve diğer galatasaraylıları çok heyecanlandırmıştı. işte vizyon bu dedirtmişti, helal olsun dedirtmişti.

    şimdi 3 başkan adayının vaadlerine bakıyorum kimsenin heyecanlandığı filan yok. herkes tek kişide birleşemiyor, kimse gönülden şu başkan olsun diyemiyor. şunun parası var o olsun diyenler var, kötünün iyisidir bu olsun diyenler var.

    adnan öztürk'ün başkan adayı olduğu bir önceki genel kurulda ortaya koyduğu vaadler bile şimdiki adayların vaadlerinden çok daha heyecan vericiydi, vizyonu genişti. dünyaca ünlü peter kanyon'u getirmeyi vaad etmişti.

    adayların ekibine baktığımda heyecanlandıracak tek isim bile bulamıyorum. halbuki bir haldun üstünel insana heyecan veriyordu, olmaz denilenleri olduruyordu. bir yiğit şardan heyecan verici bir isimdi. şimdiki yönetici adaylarından tek sıcak baktığım kişi adnan öztürk. ama o bile haldun üstünel'in yanından bile geçemez.

    genel kurul üyesi olsaydım oy kullanmaya gönülsüz olarak giderdim ve yinede gönülsüz olarak ünal aysal'a oy verirdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın