• 293
    kaldırılmasının doğru olduğunu düşündüğüm,ancak kaldırılırken kurunun yanında yaşıda yaktığını düşündüğüm uygulama.
    sürekli karmaya baktığımdan değil en son 10 gün önce filan aklıma gelip bakmıştım, bir daha hiç gelmeyebilir gereksiz birşeydi bence zaten. ama asıl sıkıntı bence on ve off ların kaldırılmasında.
    kim ne derse desin insanın yazdıklarının on veya off aldğını görmesi güzel bir şey. ben herhangi bir oy aldıktan sonra iyi okunmuş diye seviniyorum on veya off alması önemli değil.evet sözlükte aldığı oya göre hareket eden,on almak için kastıran,off alırsa kızan insanlar olabilir.ama bunların farklı değerlendirilmesi hatta ceza alması gerektiğini düşünüyorum.

    kimse kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değil,kimse her yazılanı oylamak zorunda da değil. artık özellikle uzun entry yazarken şahsen 2 defa düşüneceğim acaba gerekli ilgiyi görecek mi diye çünkü ortada hakikaten emek oluyor.

    sözlükteki on almak için baskın kitleyi gaza getiren yazarları veya off lamalardan sonra tepki gösterenleri de allaha havale ediyor * ve sözlük kültürünü öğrenmeye davet ediyorum.

    sözlük "tanım" demek olsa bile insanlar fikirlerini paylaşmak için burada, ancak fikirinin paylaşılıp paylaşılamadığını, nasıl değerlendirildiğini göremedikten sonra burda olmanın ne anlamı kalıyor ki ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın