resim
Emmanuel Chinenye Emenike
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.82
Uyruk:Nijerya
  • 201
    (bkz: ucuz yamyam futbolcu)

    sevmeyebilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz. nefret de edebilirsiniz. bu oyun futbol. spor. içerisinde türlü türlü pisliklerin döndüğü, çirkefliklerin yaşandığı, beş para etmez adamların çok olduğu bir alan. doğrudur.

    fakat bunların hiçbiri size (bkz: ırkçı) nefretinizi ulu orta kusma hakkını vermez, vermemelidir. çünkü artık başka bir alana sıçramış bulunursuz.

    samuel eto'o zaragoza tribünleri tarafından maymun taklidi yapılarak taciz edilirken, eto'o'nun yanında olursunuz, ama mevzu gözünüzün önünde olup, yalnızca ben de dahil buradaki herkesin belki de ölesiye nefret ettiği fenerbahçe ile ilgili olunca tüm ırkçı, milliyetçi ve faşist damarlarınız kabarır.

    pes!

    edit: bu entry'nin cevap verdiği yukarıdaki entry silinmiş. dolayısıyla şimdi biraz alakasız gibi duruyor. özetle söylemek gerekirse, söz konusu entry'de ucuz yamyam futbolcu gibi ağır ırkçı/faşist nitelemeler bulunuyordu. bunun bir örnek olması açısından, bu entry'nin cevap olarak yazıldığı entry silinmiş olsa da, ırkçılığa/milliyetçiliğe her alanda karşı durulması bakımından ben bunu buradan kaldırmıyorum.

    moderasyonun bununla bir sorunu varsa bilemem. ki eğer varsa değil bu entry'nin burada durması, bu platformda bulunmanın dahi bir anlamı yok demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın