• 21
    8 mayıs 2011 genoa sampdoria maçının 90+7. dakikasında boselli'nin attığı golle karşılaşmayı sampdoria 2-1 kaybetti. maalesef golün santrası dahi olmadı. bu mağlubiyetle işler sampdoria için arap saçına döndü. ezeli rakibine yenilerek küme düşmek galiba en acı tecrübelerden biri olsa gerek ve şuan bu tehlikeyle karşı karşıyalar. maç bitiminde genoa tribünlerinde açılan "bye-bye" pankartı herşeyi anlatıyor.

    bu gece takımın en yaratıcı hücum oyuncusu guberti'yi yedek kulübesinde maça başlatan alberto cavasin'in kulakları çok çınlamıştır.

    geçen sezon şampiyonlar ligi biletini 3 puanla kaçıran sampdoria, son iki maça küme düşme hattında giriyor. esasında kulakları çınlamaktan sağır olması gereken biri varsa, o'da geçen sezon elde edilen başarının ardından juventus'tan gelen teklife balıklama atlayıp sampdoria'yı bırakan luigi del neri'dir.

    en çok sampdoria taraftarına üzülüyorum. bütün hafta ellerinden geleni yaptılar. herkesi motive ettiler, atmosferi yarattılar, pankartlarla, meşalelerle son antremana gidip takıma destek verdiler. ama maalesef sonuç onlar adına hayal kırıklığı oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın