• 671
    futbol dışında, yayınladıkları hiçbir sporun seyircisine zerre kadar saygısı olmayan la liga yardakçısı.

    kıçı kırık bir maç, çıkan olalar nedeniyle ertelendi diye 7 mayıs 2011 rafael nadal roger federer maçını zırt pırt kesmişlerdir. altyazıyla olayı aktarıyorsunuz zaten, hadi olmadı bağlanın, ne olmuş bitmiş anlatın beş dakika. ama yok, illa sarı çizmeli mehmet ağa'yı konuk olarak alıp, sokaktan çevireceğiniz herhangi bir insanın yapabileceği yorumlarına maruz bırakacaksınız.

    kafalarına göre moto gp sıralama turlarını yayınlamazlar, yarış sonundaki podyum seremonisini ve basın toplantılarını yayınlamazlar... ama el clasico'ya gelince 7 gün 24 saat beynimize verirler. el clasico'dan da bıktırdınız, al! sonra da ekrana iki entelimsi yorumcu çıkartıp ''vay efendim türkiye'de insanlar futboldan başka spor sevmiyorlar, neden sevmiyorlar?'' diye geyik muhabbeti yaptırırlar.

    insanlar futbolu da sevmiyorlar ki sayenizde! sporun kendisini değil, kupasını, kavgasını, gürültüsünü, sansasyonunu, tartışmasını seviyorlar. al işte, tenis dünyasının gelmiş geçmiş en büyük rekabetlerinden birini kesip kavga gürültü yayınlıyorsunuz. o daha önemli çünkü. orada neler dönmekte olduğunu merak eden kişilerin sayısı, nadal'ı, federer'i izlemek isteyenlerden daha fazla. peki efendim, kabul, yayın politikanızı anladık. ama sonra da çıkıp ''ay insanlar çok rererörö...'' demeyin, yeminle gözünüzü öldüresim geliyor!
App Store'dan indirin Google Play'den alın