• 74
    bugün çorum'dan disciple'ın gönderdiği 3 adet koli elime ulaştı. kendisine çok çok teşekkür ediyoruz.

    gönderim içinse, kırtasiye eşyaları ve kitaplar çatalca'nın kestanelik köyü'ne gönderilse diye düşünüyorum. çünkü orda hem daha önceden tanıdığım, bizim okul mezunu güvenebileceğim, hem de sözlük yazarı olan ( ultrasmovement) bir abimiz öğretmenlik yapıyor. eğer uygun görülürse kendisiyle yarın iletişime geçeceğim.

    kıyafetler ve kırtasiye eşyalarının bir bölümü içinse listedeki okullardan birini seçebiliriz.

    lakin çok çok utanarak bir noktayı belirtmek istiyorum. yine sınavlar başıma üşüştüğünden bu hafta ve gelecek hafta hiç boş vaktim olmayacak. yapabileceğim tek aktivite zirve ve maç olacak sanırım. bunun için sevgili renktaşlarım, özellikle avrupa yakasında oturan arkadaşlardan, bi buluşma ayarlayıp avrupa yakasında toplanacak eşyaları biraraya getirme işinde gönüllü olacak olan var mı? ben daha sonra alsam ondan?

    hala istanbul dışından bana eşya göndermek isteyen varsa derhal kargolayabilir. adresimi pm yoluyla öğrenebilirsiniz, bu da başka bir konu. :)

    muhtemelen, sizlerden çok çok özür dilerim gecikme için; çok utanıyorum, ama gelecek haftaya sarkacak gönderme işi, o yüzden bu haftasonu olacak zirve son olmalı eşya toplama konusunda.

    yardımcı olacak arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın