• 2
    bence sözlük'ün kalitesini düşüren butondur. sadece on numara butonu olursa kimin girdilerinin (entry kelimesi yerine girdi demek daha doğru olur gibime geliyor bu arada) en on numara olduğunu görebiliriz. bu da daha güzel yazmaya teşvik eder insanı.

    sözlükte anlamsız yere ofsayt bayrağını kaldıranlar var. kadro içi yazarların ofsaytlanan girdilerinden takip ediyorum. benim çok umrumda değil ofsaytlanmak ama okuduklarımdan görüyorum ki anlamsız yere ofsaytlanan insanlar yazmaktan keyif almıyorlar, dolayısıyla sözlük'te yazmaktansa yazmamayı tercih edecekler gün gelince.

    bilmeyenler olabilir ama sürekli yanlış bayrak kaldıran kenar hakemine bu topraklarda uygun görülen söz öbeği (bkz: ibne hakem)dir. bu yüzden birbirlerine ibne demeye başlayan sözlük yazarları bir süre sonra buradaki kaliteyi de ibneleştirip, aşağı çekeceklerdir.

    ilgililere duyrulur...

    edit: ha bu entry'de ofsaytlanınca düşündüm ki, on numara özelliği de kaldırılsın.

    sözlüğün vesile olduğu durumlardan biri bildiğim kadarıyla insanların buraya fikirlerini de yazabilmeleri ve üstüne tartışabilmeleri...

    tabi on numara ve ofsaytlama durumları sebebiyle insanlar gördüğüm kadarıyla karşı fikirlerini yazmak yerine ofsayt bayrağını kaldırıveriyorlar.

    adam sözlük yazarı, birinin beğenmediği düşüncelerine karşı bir antitez yazmaktansa ya da farklı bir yorumda bulunmaktansa ofsayt butonu hemen oracıkta. çünkü daha kolay olan bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın