• 56
    http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=657468

    önce yukardaki saçma sapan bir entry i yazmıştır. onun yüzünden tepki yediği yetmemiş gibi.benim yazmış olduğum

    http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=661740

    entrye karşılık olarak

    http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=661755

    bunu yazmıştır.

    bey paşamız fenerbahçe maçıyla ilgili iddialı konuşmamızdan rahatsızlığını maçtan 1 ay sonra dile getirmiş, uludağ sözlükte burayla dalga geçildiğini söylemiş ve çok üzülmüştür. niye iddialıymışız, niye en büyük rakibimizi yenmekten bahsediyormuşuz temalı saçma sapan bir entry yazmış.

    sonra benim sözlük yazarlarının alex de souza ya dilenmesini eleştirdiğim entryme de yukardaki cevabı vermiş. işte futbolcuyla alakalı değilmiş, sözlük yazarlarıyla alakalıymış yazarın niyeti hakkında fikir veriyormuş. entry sahibinin bambaşka olduğunu söylüyormuş. alex saçma sapan eleştiriliyormuş o yüzden de delicesine savunuluyormuş.

    bu iki farklı mevzuda ilkesel tam bir çelişki içindedir. birinde sözlüğün dışardan nasıl okunduğu onun için çok önemliyken bir diğerinde sözlüğün dışardan nasıl okunduğunu önemseyen bir yazarı kötülemektedir.

    en başta şöyle söyleyeyim, burası herhangi bir spor forumu sözlüğü ya da platformu değil. alex in saçma sapan eleştirilmesi, sadece o yazarı bağlar. veya alex de souza başlığının kalitesini düşürür. ama alex e şuursuzca dilenilmesi, bir galatasaraylı olarak beni rahatsız ediyor. başarılı bir futbolcu olabilir ama winner değildir. 7 yılda aldığı 2 tane şampiyonluk 1 tane de şampiyonlar ligi çeyrek finali vardır. kısacası hagi yle kıyas kabul etmez. hatta bence okocha yla falan bile kıyas kabul etmez ama neyse konumuz bu değil.

    eğer alex üzerinden tartışacaksak tartışalım, ama alex de souza başlığının fenerbahçenin her yendiği maçtan sonra iyi futbolcu,çok büyük futbolcu, muhteşem futbolcu gibi tanımlarla doluşmasını ben burda kabullenemiyorum. ki bu entrynin süjesi olan yazar ise , alex'e defalarca farklı başlıklarda dilenmiştir, fenerbahçe'nin bütün kilit oyuncularına da methiyeler düzmüştür.

    kimse gökhan gönül'ün iyi bir oyuncu olduğunu yadsımazken ısrarla ve ısrarla sabri nin önüne koyup, sabri yi kötüleyip gökhan gönül'ü yüceltmesi de mantıksız olmakla birlikte galatasaraylılığa sığmaz.

    edit: arda yla ilgili yazdıklarını daha yeni gördüm ve sadece yuh diyorum. umarım tez vakit de sıkılır da gider.
    neyse ben lafımı söyledim. isteyen istediğine yorsun ama ben bu yazarın galatasaraylılığından şüphe duyuyorum. malum bu aralar aramızda çok fazla kuş var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın