• 74
    bugün oynayacakları çankırı belediye maçında kapalı tribün biletleri tükenmiştir.ve maç için taraftarının yaptığı açıklama..

    --- alıntı ---

    -yarın(cuma) bilet satışları alsancak ve güzelyalı mağazalarından devam edecektir. maç günü gişelerde yığılma olmaması için mutlaka biletinizi mağazalardan alınız. kapalı bileti bitmek üzere. toplam 15.000'i aşkın bilet satılmış durumda.maç 15.30'da başlanacak ancak herkes maçtan 3 saat evel içeri giriş yapmaya başlasın.
    -40 adet sopalı göztepe bayrağı tribüne sokulacak.
    -maçta konfeti şov yapılacaktır. yalnız herkes kendi konfetisini kendi getirecek.konfeti derken kasa fişi değil. defterlerden kare kare kesip lastikleyip torbalara koyup stada sokup etrafımıza dağıtalım. herşeyi derneklerden beklemeyin,sadece 5 dakika da bir sürü konfeti yapabilirsiniz !
    -kapalı tribünde karton şov yapılacaktır... sarı ve kırmızı renklerde kartonlar tribün liderlerinin talimatıyla aynı anda havaya kaldırılacaktır...lütfen tribün liderlerinin talimatlarına uyalım.
    -yeni yasa gereği kesinlikle stada alkollü girmeyelim,içeride meşale yakmayalım. yasa yürürlülüğe girdi,diğer tribünlerden bir çok insan ceza aldı.birşey olmaz diyip kafanıza buyruk davranırsanız para cezası yiyip üzülürsünüz. maçtan sonra fazlasıyla içeceğiz :)
    -forması olanlar mutlaka forma giysinler.forması olmayanların kırmızı ve sarı renkte tişörtleri giymesini rica ediyoruz.sadece giymekle kalmayalım,arkadaşlarımızı,eşimizi dostumuzu sarı-kırmızı giyinmeye teşvik edelim.görsellik için herkesten burda yazılanlara uymasını rica ediyoruz. beyaz atkı yerine sarı-kırmızı renklerde atkıları tercih edelim!
    -uluslarası literatürde ligimiz 3.lig olarak geçtiği için guiness yetkilileri de taraftar sayısı rekorunu tespit ve desibel ile ilgili ölçümler yapmak için maçımıza gelecektir. ayrıca yerel basın ve ulusal basın maçımıza büyük ilgi gösterecek.kesinlikle karşıyaka ve herhangi bir takıma küfür edilmeyecek !
    -maç sonu isyan marşımızın 50 bin kişi tarafından ahenkli bir biçimde söylenmesinin atatürk stadında zor olduğu için ali gültiken veya kaptanımız ilhan şahin isyan marşımızı başlatacak. lay lay lay kısmı söylenmeden direk isyan marşımıza izmirin sokaklarında diyerek başlayacağız.
    -29 nisan cuma (yarın) maç ile ilgili geniş katılımlı bir toplantı yapılacaktır.herkesi saat 20.00'da güzelyalı kulüp binamızın sahil kısmına bakan tarafında ki paten sahasına bekliyoruz.
    -cumartesi gününe herkes meşale ve sis bombası temin etsin ancak kesinlikle statta yakmasınlar.maç sonu hep beraber güzelyalıda meşaleler ve sis bombalarımız eşliğinde şampiyonluğumuzu kutlayacağız ve sabahlayacağiz...

    tribün liderlerinin şimdilik sizden istekleri bu kadar. maça gelecek herkes bu kurallara uymaya özen göstersin. herşey daha iyi bir göztepe tribünü için !

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın