• 1
    dakika skor veriyorum: 75 dakika sonunda 10-5 yeleksiz takım kazandı.
    nasıl ki galibiyet güzel şeyse, yenilgi de o kadar kötü bir şey. bugün yenilgiyi bir kez daha tatmış olduk, baktım acıymış.
    yenilgi ama ne yenilgi. karşımıza kayak takımı çıktı, kaydılar vallahi. kısmet.

    evvelki hafta kadro konusunda çok polemik olunca, hiç karışmadım bu maçta. gerçi evvelki hafta da sadece 1 oyuncu istemiştim ama basın yalan yazıyor şampiyon olmayınca, en iyi biz galatasaraylılar biliriz.
    karşımızda öyle bir takım vardı ki, valla 5 farkla iyi sıyırdık. aklımdayken, bazı arkadaşlar orada burada 6 fark oldu diye konuşuyorlarmış, yarım düzine farkın patentini aldım ben bir kaç hafta önce.

    kadroları vereyim.

    her zaman olduğu gibi önce, kazanan takım :

    11aslan
    hagi
    iulian filipescu
    cracks
    hadomer
    vay acondios
    cidarre1905

    kaybeden takım :
    kekeme spiker
    kalifiye jurnal
    allejan
    feanor
    barfly
    kavazli
    captano

    bizle daha önce oynamış herkes kimin güçlü kimin zayıf olduğunu bilir. hadomer kadroları yaparken kaleciler sebebiyle denge kurayım demiş anlaşılan. 11aslan daha önce de kaleci oynamıştı ve pek başarılı olmamıştı doğrusu. ama bugün bir top oynadı, yok böyle bir şey. usta anlamadım ki, ya biz her topu onun üzerine vurduk ya da o her topa uçtu. maçın en önemli adamıydı. işin enteresan tarafı, daha önceki maçında benden oynamıştı. ulan niye hep böyle oluyor. neyse, olur öyle top bu.

    hadomer, vay acondios, cidarre1905, hagi başımızı döndürdüler. adamların yanında olmamıza rağmen pas yapmaktan korkmadılar. kardeşim biz de halı saha topçusuyuz nihayetinde, rakip 2 pas yapıp bizi geçince bırakıyoruz. bir de her vurdukları top köşelere gitti yahu. kısmete bak. biz vuruyoruz direklere, onlar vuruyor çatala.
    bir ara dedim ki herhalde eksik oynuyoruz, saydım eşitiz.

    adamlar bizi benim taktiğimle yendiler yahu. her hafta burada taktiğimi yazarsam, olacağı budur. ben artık sözlük maçlarına değil de, işi henüz çözemeyen bosch tayfasının pazartesi maçlarına gideyim bari.
    geride cracks ile iluian filipescu'yu 2 kişi bıraktılar, zaten ikisini de geçmek mümkn değil. diğer 4 adamdan hagi ile cidarre1905 sürekli ileri geri çalıştılar. takımın papazları hadomer'le vay acondios ileride işi bitirdi.
    ayıp lan, böyle kadro yapılır mı, messi'yi de çağırsaydınız.

    biz mi? fena işler de yapmadık aslında. baya pozisyon bulduk ama karşımıza direkler ve 11aslan çıktı.

    bir ara baya pislik de yaptım ama yetmedi yahu. tekme attım, dirsek attım, bir dolu laf söyledim ama ı-ıh.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın