resim
Sorin Bogdan Stancu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.83
Uyruk:Romanya
  • 494
    yanlış bilmiyorsam kendisinin sözleşmesinde "bir sonraki satıştan eski kulübüne %30 pay" maddesi var. bu da kendisini zarar etmeden göndermek için minimum 6,5-7 milyon civarı bir paraya satmamız lazım. pat diye de böyle bir şey yapamayacağımız kesin. bunu göz önüne alarak, kendisinin sene sonunda bi yere gitmeyeceğini bilip, ona göre konuşmamız lazım.

    galatasaray'a geldiğinden beri ilk kez santrafor olarak oynadığı maçta gol yollarında etkisiz kalmıştır. bunun nedeni yeteneğinin, ya da bitiriciliğinin yetersizliği değil, mental özelliklerinin güçlü olmamasıdır. karakter olarak biraz tedirgin ve soğukkanlı olmayı beceremeyen birisi stancu belli ki. bana kalırsa tek ihtiyacı gol atmaktır. gollerini attıkça güveni kendisine gelir ve önümüzdeki sene rotasyon oyuncusu olarak takıma katkı sağlamaya başlar. ben 2011/2012 sezonunda bize fayda sağlayacağına eminim.

    ben de çok para verdiğimizi, o paraya daha iyilerinin alınabileceğini düşündüm. hala da düşünüyorum. fakat "rezil herif, defol git" falan demek de saçmalıktır. sakin olmak gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın