resim
Diego Alfredo Lugano Moreno
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Uruguay
  • 457
    bunun çirkeflik ile hırs ile veya başka bir şey ile uzaktan yakından alakası yok. bu bildiğimiz caniliktir. bunun adı başka bir şey değildir. hırslı adam bunu yapmaz, çirkef adam da yapmaz. bu karşısındaki insanın ekmek teknesine saldırıdır. belki de bu güne kadar oynadığı futbolla senin fenerde 1 senede kazandığın parayı kazanamamıştır bu adam . sen onu yaptığında bu adamın futbol hayatı bitebilirdi ve ondan sonra ne olacaktı. ne yapacaktı o adam...
    eğer bu harekete ceza gelmez ise yarın öbür gün maç içerisinde birbirlerinin ayaklarını kıran, kaburgalarını kıran futbolcular olduğunda kimse çıkıp ağlamasın.
    bu yapılana göz yummak nerden baksan hareketi yapan ile aynı psikolojide bulunmaktır. evet çok çirken futbolcu gördüm, izledim ancak yerde yatan adamın üstünde tepinen futbolcu görmedim. asker, düşman gördüm ama futbolcu görmedim.
    bu nasıl bir düşmanlıktır, bu nasıl insanlıktan bi haber olmaktır. ulan düşmanım olsa o kahpeliği yapmam. sen meslekdaşına yapıyorsun bu hareketi.
    o çubuklu forma altına çok çirkef futbolcu gördüm ama emin ol, o formaya bile yakışmıyorsun. yazıklar olsun senin insanlığına, yazıklar olsun senin vicdanına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın