• 64
    her geçen gün belki de haklı olarak giderek kibirlileşen barcelona tarafına mourinho'nun beyazlarının güzel bir cevap vermesini umut ediyorum.

    mesut'un yedek başlayacak olması normal karşılanabilir. son bir kaç haftada, sezon genelindeki üstün performansını tam olarak yansıtamamıştı. ayrıca müthiş bir pres uygulayan barcelona'ya karşı sonradan oyuna girip yine etkili olabilir.

    bana kalırsa mourinho'nun asıl kumarı pepe'yi orta sahada kullanma fikri. xavi-iniesta-messi üçlüsünü yıldırmayı mı planladı bu hamleyle bilemiyorum ama ciddi bir risk...

    ve eğer real havasında olursa, bu maç ronaldo ve benzema'nın maçı olabilir. sezon boyunca önceleri çok kötü bir performans gösterip sonradan şahlanan karim benzema'dan umutluyum. karşısında maç kondisyonu eksik bir puyol olması da benzema gibi teknik bir oyuncu için avantaj sayılır. ronaldo, benzema, di maria üçlüsü gününde olursa, xabi ve khedira'nın da destekleriyle madrid maçı koparabilir. zira barcelona karşısında direnen bir madrid bulursa daha pasif oynayarak kendileri için önümüzdeki 4 maç içindeki en önemsiz maç olan bu mücadeleden mümkün olan en güçlü şekilde ayrılmayı isteyebilir.

    casillas'a yine çok iş düşecek, keza valdes de bu defa ciddi bir teste tabii tutulacaktır. barcelona'da son haftaların yıldızı dani alves desek herhalde doğru olur. bu açıdan marcelo'da balataları sıyırmamalı.

    ve neresinden bakarsanız bakın, bu maçın dört kilit adamı var:

    casillas-valdes
    ronaldo-messi.

    heyecan dorukta, bakalım tarihin en başarılı efsanesi, tarihin belki de en iyi futbolunu oynayan bir diğer efsaneyi durdurabilecek mi?
    yürü be real! yürü be ronaldo!
App Store'dan indirin Google Play'den alın