• 1
    eksi oy alındığı vakit bunun için uygun başlıklar bulan yoksa da açan yazarın bunu belirttiği entry/başlıkta da eksi oy almasıyla açığa çıkan durum. evet benim için antipatiden öte bir nefret bu arkadaş. gün içinde aldığın oyları görmek/duymak istemiyorum. artı oy alırken okşanan egon eksi oy alınca çemkirmene neden oluyorsa bsg afedersin.
    sözlükler tek görüş, tek inanç tek... değildir. burada yazdığın her şeyin oy alacağı diye bir garanti verilmediği gibi eksi oy almayacağın da garanti edilmiyor. her aldığın oy için gelip sol sütuna "(ara: ofsayt veren)" başlığı, entrysi taşıdığın vakit diğer yazılarını baştan sona eksileyesi geliyor birçok kişinin.
    seri ofsayt veren ibne ve neden hala birleştirilmediğini anlamadığım seri ofsayt veren ibneler başlığını okuyayım dedim, birçok edit var. "buna da eksi verdi" temalı. aynı kişi vermemiştir.

    şimdi manasız yere eksi almış olanlar bir derece de, yazdığı saçma sapan entryler için bile entry numarasını bkz olarak vererek "hiç anlamıyorum yea" triplerine girmesi sıkıyor boğuyor. yahu sana eksi butonunu kaldıralım o zaman. hani seri eksi oy almadıktan sonra bir yaptırımı var mı ? yok. o halde debelenmek de çaresiz bir davranış.
    çoğunlukla eksi yediği entrynin haksız yere eksi yediğini duyurup artı oylanması amaçlı afiş ettiğini düşünebiliriz. ya da düşünemeyiz.

    neyse uzun lafın kısası, aldığınız oyu hazmetmeyi öğrenin derim. sol sütunu çocukça başlık/entrylerle donatmayın.

    dipnot: gözlemlediğim kadarıyla geçen haftanın en ofsayt entry'leri istatistiklerinde de yer buluyor bu tarz entrylerin sahipleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın