resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 232
    transferi için yaptığı bir konuşmasında "karşımda kurulu bir düzenin olması lazım. yani gideceğim takımın belirli bir programının olması lazım. teknik direktörle görüşüp, planlarını konuşabilmem lazım" minvalinden açıklamalar yapmıştı. yani tamamen profesyonel bir ortam aramaktadır kendisi, nasıl bir ortamda çalışacağını bilmek istemektedir, ki haklıdır sonuna kadar.

    ne yazık ki şu dönemde galatasaray'da her şey karmakarışık. daha yönetim belli değil. geldiği zaman nasıl bir programı olacak belli değil. teknik direktör belli değil. yeni teknik direktör geldiğinde futbolcuları tanımıyor olacak. nasıl kadro kurulacak, olası takım arkadaşları bile belli değil. hiçbir şey belli değil. yani şu an hamit'in geleceğini konuşmak için muhattap olabileceği hiçbir oluşum yok galatasaray'da. planı, programı olan takım şimdiden transferler için hamle yapmaya başlamalı. atletico madrid örneği önümüzde. en azından gidip bazı şeylerin söylenebilmesi lazım.

    şu an için en oturmuş düzen fenerbahçe'de olduğundan bu olası transferde profesyonellik anlamında fenerbahçe önde görünüyor ne yazık ki. dilerim bazı şeyler için geç kalmayız da hamit'i galatasaray formasıyla görürüz. alıp alabileceğimiz en iyi türk'tür gözümde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın