• 1
    --- alıntı ---

    yılların mehmet baturalp'i fb tv'deki yorumlarında "türk basketbolunda kendine ait varolan tüm olumlu algılamayı bitiriyor" diyorlardı da inanmak istemiyordum. kadınlar ligi final maçlarının ikinci ayağını eş zamanlı olarak fbtv ve gstv'de izler ve yorumları dinlerken tüylerim diken diken oldu. fenerbahçeli olmasının ötesinde, milli takımlarının koçluğunu yıllarca yapmış, türk basketbol büyükleri ilk beşine girecek değerde basketbol adamımız baturalp hasmane taraftarlığı körükleyecek, tribün törörünü tetikleyecek inanılmaz yorumlar yapıyor.

    3d fener gözlüğü mü takiyorsun!
    maaşlı spikerin davranışları belki kabul edilebilir ama batur abi gözüne katarak inmişcesine nalıncı keseriyle pozisyonlara 3d fener gözlüğüyle mi bakıyor ve gerçekleri saptırıyor. gstv'de kanı sarı-kırmızı akan derya özyer son derece adilane yorumlar yaparken batur abinin bu tavrı en kibar deyimle son derece yakışıksız. ezeli rakiplerden biri şampiyon olur diğeri onu kutlar. hiç değilse kadınlar arasında böylesi bir dostluk ortamına ihtiyacı var potanın. benden uyarması; tarihe türkiye'nin batur abisi veya fenerbahçe cazgırı olarak geçmek arasındaki sırat köprüsündesin abi... dikkatli olmazsan düşeceksin.

    bostan korkuluğu musunuz?
    yeri gelmiş ya da tarafımdan getirilmişken sen tübad (türkiye basketbol antrenörleri derneği) kurucu üyesi değil misin batur abi? o bunu dedi bu şunu kodu muhabbetiyle "basketbolda bahis maniplasyonu" komplosu tezgahlandı ve gene bir ilk beş yapacak olsak "başarılı türk koçlar" ilk beşine girecek deneyimdeki üyeniz ahmet kandemir'in kariyeri ile oynandı. camia bununla çalkalanıyor. sizin bu konuda hiçbir fikriniz yok mu? üyenizin hayatını kaydırdılar sizi alakadar etmez mi? basketbol federasyonu'nun iç güdümlü kuruluşu olduğunuz için başkan'dan icazet mi bekliyorsunuz? federasyonun eğitim kurulu üyesiyken fbtv'de taraflı yorumculuk yapmakta behis görmüyorsun da bir meslektaşına yapılan hacamat karşısında bu federasyonunun resmi görüşü olduğundan karşı mı çıkamıyorsun? aslında atılı suç o kadar kapsamlı ki (en az dört maçın birlikte bağlanması lazım) çok daha fazla koçun işin olması gerekiyor. sus pus olduğunuza göre bunu mu anlamalıyız? neyse siz en iyisi gölge etmeyin. kandemir'i de, işini yapan diğer namuslu basketbol insanlarını kurda kuşa yem etmeyiz..

    --- alıntı ---

    nihayet birileri batur abi hakkında yazdı dedirten basketbol adamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın