resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:43
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1692
    özlenen futbolcu.

    geçen sene sağ kanat vardı işleyen, alıp giden bir adam vardı. sıkıştığın anda sinirlenip gol atan/attıran bir adam vardı. keita'dan başkası değildi o. hatırlayın atletico madrid zamanını; takımda forvet yok ve beşiktaşla oynuyorsun arada. hep tek gol attık ve o golü atan da keita'ydı! böyle adam nasıl özlenmesin arkadaş.

    kendisini sevmeyenler, ayağına top bekliyor, karıköydeki maçta kırmızı kart görerek takımı sattı diyorlar. kardeşim bu adamın ayağına top geldiği zaman alıp giderdi, keşke olsa da tekrar beklese ayağına. bu sene ayağına bekleyen o kadar boş adam var, alıp gidemiyorlar da keita gibi, daha mı iyi oldu şimdi? karıköydeki maçta ise, carlos adamı tekme tokat dövdü hakem baktı. sinirlerine hakim olamadı vurdu. ben bu konuda sonuna kadar savunurum. o gün bir suçlu varsa eğer, carlos'u oyundan atmayan hakemdir!

    özlüyorum amk bu adamı. gelsin tekrar, yine bağıralım abdul kader keita diye... yine çıksın voleyle anasının gözünden gol atsın, yine sürüklesin beş oyuncuyu arkasından, yine gol atsın/attırsın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın