• 33
    mesele uçurulsun-uçurulmasın değil. entryleri ile takımın ağzına sıçan adamlar da gördü bu gözler. üslup meselesi. bir fikri sakince, efendi gibi yazabilmek. ona buna dolaylı olarak gönderme yapmadan, laf sokmadan... ister gitsin ister kalsın, sanki moderasyon göreve diyoruz. o bir şeyleri eleştirirse, ona buna laf sokarsa biz de sözlüğün bir yazarı olarak kendisini eleştiririz ve duruma göre laf sokarız.

    demagoji ve ajitasyon yapmasın üzerinden dönen eleştiriler ile.

    (bkz: #648560) "gidin pino'yu övün şimdi" ne? ne abi bu? sana mı soracağız? sakin olsana sen neden milletin fikirlerinden nemalanıp onlara geri atar yapıyorsun?

    (bkz: #648562) sana ne? savunuruz, seviyoruz, seni niye bu kadar ilgilendiriyor? sen dedin diye savunmayalım mı? sen kimsin?

    (bkz: #648586) sanki maradona diyoruz allahım ya... gelecek sene için üç tane yabancı kanat oyuncusu yazsın bize gelme ihtimali olan, kendisine hediye vereceğim.

    (bkz: #566098)

    (bkz: #573230)

    (bkz: #589381)

    fikirlerini dikte etmeye çalışıyor. sıkıntı burada. ki güzelce anlatmıştım yani, ister yazsın ister yazmasın, o zaman kendisine karşı oluşan tepkiler karşısında da ağlamasın. kimse kimseyi göndermiyor, rahat ol, herkes senin gibi de düşünemez. kıçını başını da yırtsan bu dünyada hala senin "ak" dediklerine "kara" diyenler olacaktır, bunun bilincinde ol.

    kaç yaşında adama hayat dersi veriyoruz hey allahım ya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın