resim
Bülent Ünder
Görev:Gençlik Gelişim Koordinatörü
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 139
    pino konusunda çok fazla yüklememek gerekiyor, ayrıca diğer yabancılarında durumu onlardan aşağı kalır değil. yalnız sanırım hagi'nin bıraktığı raporlar doğrultusunda hagi'nin sezon başı onbirlerini falan deniyor. hayır ufuk'u silmiş maçtan evvel kimse tek kelime etmemiş. zapata olmaz diye gazetelerde haberler çıkarken kendisinin ağzındanmış gibi, ki ufuk'un hemen oynaması buna işaretti, kötü oynayınca aynı şeyi temcit pilavı gibi yapmasına hiç anlam veremiyorum.
    tugay kerimoğlu 4-3-3 oynanmasak mı acaba falan diye düşünüyordu sanıyorduk, sayın bülent ünder teknik direktörlüğe yükselince tabii ki de hiç alışık olmadığı sisteme adepte olmaya çalışıyor. kim santrfor kim forvet kim orta saha belli değil. örneğin sabri sarıoğlu kendi ısrarıyla mı orada oynamak istememektedir, acaba gökhan gönül mevzusuna mı çok takmaktadır? ama sabri'nın bu ligde veya uzayda oynayabileceği tek yer bu ve diğer bütün sistemlerde sağ bektir ama sabri hiç tanımadığı rijkaard döneminde sadece orada oynamışken, kendisini keşfeden fatih terim, george hagi, bülent ünder dönemlerinde neden ısrarla 4-3-3 sisteminde ortada ve bugün olduğu ve benim inanamadığım üzere tee sağ açıkta oynatılıyor. bugün galatasaray'ın ileri üçlüsü arda sabri ve kazım'dan oluşmuyordu da ben mi yanıldım? evet pino o pası verse biz maçı almıştık ama bizim asıl rakibimiz trabzonspor değilken, bütün çabamızla koşup onurumuzla mücadele etmişken hem de sessiz bir stadyumda, artık olsun o kadar..elalem arkamızdan konuşacağına maçta yattı bunlar diye pino oynamasın. kendisinin şampiyonlar ligi şampiyonu kadrosunda olacağını düşünmüyorum. burası galatasaray sadece iyi futbolcular kalır.

    o sebebten sayın bülent ünder'den rica ediyorum galatasaray'ın kalan maçlarını almak için elden geleni yapalım. arda turan'ın optimumda kullanmaya çalışmak, kewell, stancu, cana'yı doğru mevkilerde oynatmak, artık servet neill tandemini, sabri-çağlar(insua) beklerini de bozmadan iyi oynamasak ta alalım şu maçları. tek isteğim budur kendisinden kendisinden bunu istirham ediyorum. güldürmeyin başkalarını bize. silin şu kötü giden herşeyi. bu hafta manisa maçını alarak 10.sıradaki rakibi ekarte ederek başlayabiliriz işe.
App Store'dan indirin Google Play'den alın