• 111
    kadroda 3 stoper * * * görünce, uzak far görmüş tavşan gibi olduğum karşılaşmadır. "biz gol atmadan dönmeyiz aga" mesajı birilerine gönderilmiştir. bordeaux, ideal 11 ile sahada olacaktır.

    sistem her ne kadar 3-5-2 gibi görünse de, top rakipteyken 5-3-2 gibi bir kaydırmalı sistem olacağı öngörülebilir. takımımızda her türlü sisteme uyabilecek, oyunun iki yönünü de oynayan oyuncuların fazlalığı, ne kadar kaliteli bir ekip olduğumuzun ispatıdır. bu maçta hakikaten ayhan akman'a çok büyük iş düşecek gibi görünüyor. topu dikine oynadığımız zaman, lincoln'ün üzerine oynayan ön liberoları ve ağır stoperleri hem kart görme riski, hem de pozisyon verme şaşkınlığına düşecektir. bordeaux gol atan ama aynı zamanda gol yiyen bir takımdır; bu kadro, en iyi bildiğimiz ve kültürümüzde olan "hücum" anlayışını pekiştirmektedir.

    mustafa denizli'nin dediği gibi, maç tahtasına bu kadro yazıldığında amacın ne olduğu en iyi, oyuncularımız tarafından anlaşılacak ve kafalar buna şartlanacaktır. seyirci oranlarına bakıldığında gurbetçi aslanlarımızın görevini yerine getirdiğini anlıyoruz. ilk 20 dakika pres koymayı hedefleyen "yorgun" fransız ekibi, bu kadroyu görünce kendi oyununu oynamak konusunda tereddüt yaşayabilir.

    ne olursa olsun, biz galatasarayız! bu gece inanıyorum, bu kadroda her oyuncumuz yer almak isteyecekti. belki de uzun yıllar sonra ilk defa camiayı bu denli hırslı, organize ve kontrollü gördüm. tüm parçaları birleştirince, içim kıpır kıpır ama rahatça beklediğim bu karşılaşmada avantajlı skor alacağımıza inancım bir kat daha artmıştır.

    yürüyedur aslanım, yarın "skor gazetelerinde" yazacak başlığı şimdiden görebiliyorum: "bordo bereliler"

    frekanss07 renktaşıma bu başlığı * için teşekkür ediyorum, yarın zaferimizi en iyi anlatacak tamlamayı bulmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın