• 53
    eğer futbol takımı iyi gitseydi, her bileti olan gider, paşa paşa girerdi maçına. he elbette rakibin fenerbahçe olmasından dolayı yine yoğunluk olurdu, bizim basketbolsever insanımız sadece fenerbahçe maçlarında gaza geliyor çünkü. neyse futbol takımının durumu kötü, rakip fenerbahçe, insanlar başarı görmek istiyor ve de fenere küfretmek istiyor (hatta sanırım bu daha öncelikli). o sebeple ağzından salyalar aka aka öbek öbek insanlar gelecek, içeri alınacaklar biletsiz ve de sözde(!) destek olacaklar. küfürlerle, kadın sporculara hakaretlerle, çünkü daha futbol seyiricisi olan ve de baksetboldan anlamayan, sahadaki kadın sporcularımızın rakip sporculara(yani hemcinslerine) hakaret edilince motive olacağını sanan çok çok ciddi bir kitle var ve bu tarz maçlarda bu kitlenin tezahuratları inletiyor ortalığı. bunun ttutlan takımla ilgisi yok elbette, karşılıklı böyle bu işler. hiç unutmuyorum, 2008 şampiyonluğumuzu ilan etmemizin ardından, play off finaline caferağa'ya gitmiştim, tabii fenerbahçelilerin arasında sinir krizi geçire geçire izlemiştim maçı. ardından fenerbahçe şampion olmuştu. işte o sene şampiyonluğu glatasaray'a kaptırmış bir fenerbahçe futbol takımı, öfkeli taraftar vardı. o maçı hiç ama hiç unutamıyorum, sonrası kadıköy sevinçlerini de.

    gitmek ve sadece destek olmak isteyen aklıselim taraftarımıza nacizane tavsiyem, bu grubu içeri alıp sizi dışarıda bırakabileceklerinden (başıma gelmişliği var), erken gitmeleri ve hele ki kadın seyircilerse sinirlerini sağlam tutmayı öneriyorum.

    ne yazık ki gidemeyeceğim, yok yukarıda saydığım sebeplerden ötürü değil elbette. orada olmayı çok çok isterdim ama... şans ve başarı kızlardan yana olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın