• 1
    efendim gerek sosyal mecra'larda olsun, gerek sözlükte olsun, gerek haxball'da olsun sürekli bir muhabbet halindeyiz sözlük yazarları olarak. düşündüm ki blackberry sahipleri elit sözlük yazarları olarak* da güzel bir grup kuralım sohbetimize, muhabbetimize oradan da devam edelim.

    öncelikle "bbm ne lan ?" diye soracak olanlara kısaca özet geçeyim;

    bbm: blackberry massenger'ın kısaltılmış adı olup, sadece blackberry telefonu kullanıcılarının kendi aralarında anlık konuşmalarını sağlayan bir çeşit chat programıdır. bilenler bilir bbm gruplarındaki sohbetlerin lezzetleri çok güzeldir, tadından yenmez, bu lezzeti sözlükle de paylaşasım geldi.

    gönül isterdi ki iphone, android telefon kullanıcılarıyla da birleşelim ancak bu telefonlar arasında iletişimi sağlayan tek benzer program olan whatsapp massenger'ın grup özelliği yoktur, umarız eklenirde zevkli sohbetler yaşarız.

    neyse, az önce aklıma gelen bu fikir umarım güzel olaylara, arkadaşlıklara sebep olur diyorum hiç uzatmadan kendi bbm pin'imi veriyorum, eğer galatasaray sözlükten olduğunuzu belirtirseniz sizi gruba ekleyebilirim, şimdilik grupta sadece ben ve naked manvar ama olsun, büyüyebileceğimize inanıyorum zira bbm kullanan kişilerin sayısı artık gözle görülür bir şekilde arttı.

    bbm pin: 22d3c07d
App Store'dan indirin Google Play'den alın