• 93
    bu maçta nasıl oynayacağımızı düşünen fenerli arkadaşlarım 4 nisan 2011 antalyaspor galatasaray maçı'nı da izlemiş ve durumumuzun vahim olduğunu görünce götleri tam anlamıyla tutuşmuştur. bu olay bana ciddi ciddi komik geldi. ağlayacaklardı adamlar neredeyse. gülmemek için kendimi zor tuttum ulan, ben ağlamıyorum da size ne oluyor. nasıl bir umutsuzluğa kapıldıklarını anlatamam.

    fenerliler komik adamlar. yalnız cidden 2006 ve 2010'un yarattığı depresyon etkisi inanılmaz. eskiden laflarından geçilmezdi; şimdi kendilerinden doğru dürüst şampiyonuz falan duymak imkansız adeta. totem yapıyorlar.

    her neyse. bu maçta takımın it gibi oynayacağına bence hemfikiriz burada. ruhlu oynamak demiyorum; çünkü sezon başından beri öyle oynamıyorlar sadece büyük maçlarda diş gösteriyorlar biraz sağolsunlar. sonucunu tahmin edemeyeceğim; normal şartlarda trabzon bizim zayıf defans kurgumuzda kesin gol atar derdim ama inanılmaz stresli oynuyorlar. bu maçta bizim adımıza en elverişli ortam var seyircisiz maç. ne bizim taraftarın tepkisi ne de rakip taraftarın baskısı olacak. kazanmamız zor gözükmüyor bana pek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın