• 76
    sadece bir an durup düşünseniz bile aklınıza ah ulan ah dediğiniz bir çok yanlış tercihi geliyor.

    iş bittikten sonra bunları söylemek kolay ama ciddi anlamda beni çok üzen, hayatımı etkileyen bir çok olaylar silsilesine neden olmuştur.
    aklıma ilk gelenden başlıyorum.fernando meira...

    2009'da uefa avrupa ligi'nde emin adımlarla ilerliyorduk.rakip hamburg'tu.geçmemiz durumunda belki de finalin kapısı aralanacaktı.ancak kritik maç öncesi yönetim elinde kalan 2 stoperden biri olan fernando meira'yı bülent korkmaz'ın itirazlarına rağmen zenit'e sattı.2. stoper kewell oldu.sonuç olarak elendik.ha skibbe ile bu iş olurdu o ayrı.bülent korkmaz ile ileriye gidebileceğimizi zannetmiyordum.

    bir uefa kupası hayaline daha başladık 2010 yılında.rijkaard önderliğinde yıldızlar topluluğu vardı sahada.yine uefa avrupa liginde fırtına gibi esiyorduk.rakip atletico madrid'ti.devre arası baros'un sakatlığı yüzünden elde kalan tek santrafor yabancı sınırlaması yüzünden gönderilmiş yerine jo alves alınmıştı.iyi hoştu ancak jo uefa avrupa ligi'nde oynayamayacaktı.nonda'yı yollamak hata değildi.avrupa'da oynayamayacak bir santrafor ile değiştirmek hataydı.sonuç olarak keita santrafor oynatıldı.kanattaki verim düştü.hakem hatası yüzünden de olsa elendik.2 defa uefa avrupa ligi finali için yönetim takımın önüne engel koydu. tabi rijkaard bu olayı neden durdurmadı o da ilginç.

    gelelim bu seneye.geçen sezon başı aziz yıldırım'a galatasaray kadrosundan bir futbolcuyu gönderme hakkı verilse heralde keita olurdu.şu halde olmamızın belki en önemli sebeplerinden biri keita'nın yollanması.en az 20 puan oynardı bence.hatırlayın geçen sene galatasaray kötü oynadığında ya keita vasattı ya da oynamıyordu.takımı defanstan alıp ileriye çıkarıyordu.keita da meira gibi yollandı.500 bin küsür kar etmek için.

    daha nice isimler sayabilirsiniz.avrupa'da dolu dizgin giderken yollanan skibbe, kendi kurdukları dandik takımın başarısız olmasının suçlusu gösterilen rijkaard...

    bir yönetim kötü olabilir.özhan canaydın yönetimi de kötüydü.ancak bu başka.hep bir umut vardı.her zaman o umudu söndürmeyi bildi adnan polat ve ekibi.tüm bunların sebebi sayın adnan polat galatasaray tarihinin en kötü başkanısınız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın