• 5
    böyle birşey yoktur.

    başarısız sonuçların ardından maçı boykot etme, maça gidip sırtını dönme, beyaz mendil sallama, sessiz protesto, alkışlı protesto, ters pankart asma, maçtan sonra ıslıklama gibi bir sürü medeni opsiyonu varken protesto kelimesini hatalı gol yiyen kalecinin, hata yapan defansın, gol kaçıran forvetin maç devam ederken yuhalanması, tribünde üzerinde galatasaray forması olan topçulara küfür etme, havaalanlarında hakaretler yağdırma olarak algılamış bir grup keskin sirkenin takımın bu hale gelmesinde payı vardır. ve doğal olarak takıma zarar veren bu protesto tarzı taraftarın diğer bir bölümünden tepki görmektedir.

    taraftar protesto hakkını tt arena açılışında siyaset üzerinden galatasaray'a sallayanlara karşı gayet güzel kullanmış, bunu şahsi çıkarları uğruna kaldıramayan başkan da ibra edilmeyerek makamından indirilmiştir.

    biz müşteriyiz paramızın hakkını isteriz diyenler, taraftarlığı pek anlamanızı beklemiyorum ama bu ülkede her para verip kusursuz hizmet alamadığınız merciye sövmeye kalksanız hapse girersiniz.
    biz taraftarız futbolcular sahtekar diyenler de sapla samanı ayırt edecek, hata da yapılsa maç bitene kadar tam destek verecek, haa baktın aralarında maçı sallamayan, koşmayan, yenilgiyi takmayan adam var, onu protesto et havaalanında. ama sonra da gelip misimoviç neden oynatılmadı falan deme. kapasitesi sınırlı oyuncuları takıma toplayan yönetim dururken, onların beslediği adamlar tribünde seni beni yönetim hariç herkesin aleyhinde bağırtırken, hakemler seni lime lime doğrarken sen tutup bişeyler yapmaya çalışan topçuya yüklenip elini ayağına dolaştırıp sonra da "protesto hakkımız yok" demeyeceksin.

    ben de şimdi başlık açayım "galatasaray taraftarının bir kısım seyircinin saçma sapan protestolarını protesto etme hakkı olmaması" diye, öylece sürüp gitsin bu böyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın