• 3
    hak hukuk kapsamında değil, tribün görgüsü üzerinden değerlendirilmesi gereken olgudur.

    derler ya kötü örnekten emsal olmaz, "millet kezman'a are you player dedüüü, biz böyle yapınca suç mu olduuuuu" diye zırlamak bana çok saçma geliyor. ulan adamların yaptığı çoğu şey baştan aşağıya yanlış, onlar bile bu sene senden iyi destek vermiş. bir nefes aldırtmıyosun ki işler düzelsin.

    neymiş rüştü'yü dövdürmüşler, bizimkiler bağırınca niye suç oluyomuş. lan sen kendi futbolcuna fenerlinin etmediği küfürleri ediyosun sonra diyosun ki, dövmediğimize şükretsinler, bu kadar saçma bişey olabilir mi?

    sen bu sabırsızlığınla sırasıyla hagi, skibbe, bülent korkmaz, rijkaard üstüne tekrar hagi'yi harcadın, bu sırada alınıp da yol verilen futbolculara değinmiyorum bile, şimdi bülent ünder gelmiş, belki birşeyler değişecek ama sen milli takımda gol attı diye kaptanını yuhluyosun, afedersin ama senin o yanlış çalışan beynini seveyim ben.

    arda'ya iyi gün kaptanı diyebilirsin, neden fedakarlık etmiyo diyebilirsin, ama milli takımda gol attı diye yuhlamak ne lan? ya da her maçtan önce protesto etmek? amına koyayim kazım kazım'ın olumlu taraflarını görmeye çalışırken insanlar sen ne hakla elimizdeki değerlere ana-avrat söversin? olacak iş mi?

    şimdi diyeceksin ki "en büyük taraftar futbolcular sahtekar", ben hayatımda bu kadar salakça bişey duymadım. en büyük galatasaray, taraftar falan değil. kimse 15-20 yaş arası ağzından tükürük saçıp biletlerini bedava alıp ona buna kabadayılık yaparak tribünde ne yazık ki varolan ve protesto eden, veya bu salakların peşine takılıp da protestolara katılan insanların galatasaray'da forma giyen futbolculardan daha galatasaraylı olduğunu iddia edemez.

    ne hale geldik be.

    evet güzel kardeşim, git küfret arda'ya, dövmedin diye minnettarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın