resim
Süleyman Hurma
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Karagümrük
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 63
    biz galatasaray taraftarının ondan haz etmemesi normaldir. aramızda geçen ali turan pazarlığından dolayı bizim sempatimizi aksi yönde kazandığı bir gerçektir.

    ancak kayserispor'un, bu yönetimi başa geçtikten sonraki ivmesine bir bakın. tesislerini, stadını yapmış; kurumlaşmış bir yapı var ortada. ayrıca her sene ilk 5 'e oynamak da her anadolu kulübünün harcı değildir, ancak onlar bunu başarabiliyorlar..

    beni süleyman hurma açısından en çok etkileyen olay, 3-4 ay önce ligtv 'de yaptığı bir açıklamaydı. çalışacağı tüm hocaları önceden belirlediğini söylemişti kendisi. açıklamaları şu yöndeydi :

    '(gbkz: şota hoca'yı uzun süre takip ettik, tolunay hoca'nın ayrılmasıyla kendisiyle anlaştık. inşallah uzun yıllar bizle beraber olacak kendisi. ancak büyük başarılar kazanırsa ve avrupa'dan büyük teklifler alırsa, tabi ki kendisini zorla burada tutamayız, önünü açarız. o zaman da bir sonraki teknik direktörümüz, şu anda bursaspor'un kaptanlığını yapan ömer erdoğan olacak..)'

    yani düşünün ki, rakip takımın kaptanını bir sonraki teknik direktörleri olacağını rahatlıkla açıklayabilen bir yapı var burada...

    bence doğru yoldalar, 5 yıl içerisinde de ligin 6. şampiyon olmuş takımı olarak tarihe geçeceklerine inanıyorum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın