• 5
    öncelikle bu maçta yerini bana devreden belgarath'a teşekkürlerimi sunarım. sözlükle 3. maçım ve gerçekten de oynadıkça daha iyi hissediyorum kendimi verim ve alışma konusunda. skoru captano vermiş zaten, üstüne basa basa söylemeyeyim ben de.*

    kekeme spiker : her yerinden öpüyorum rüştü. öyle kurtarışları var ki, bazen top rakipteyken "bırakayım da şut çeksinler, ben de güzel bir kurtarış seyredeyim" diyorum. *

    tcoskun : defansif bebeto. golünü attı ve ekran başındaki eşine, güzel bir gönderme yaptı. baba olacak, çocuğunun adını da stancu koymaktan son anda vazgeçti. gök tengri analı babalı büyütsün!

    cracks : adam biyonik beyler.. bugün diğer maçlara göre tutuk başladı ama 5 dakikada kendine geldi, savunmada güven verdi yine. hücumda da sık sık yer aldı, kaliteli adam.

    kalifiye jurnal : gol attı, attırdı. savunma yaptı, kademe yaptı. ama bileği yine üzdü. olsun, yürüyedursun.

    javed : güven veren, dinamo gibi adam. teknik, süratli. her yere yetişti yine, ilk kez aynı takımda oynamama rağmen yabancılık çekmedim oyununa.

    cidarre 1905 : belgarath'ın bonusu.* ben de maçtaydım. (captano was here).

    captano : yine rakibi tarttı ve takım taktiğimizi belirledi, maçı aldırdı. tcoskun için oynadı bugün, ne de güzel yaptı. evli ve bir çocuk babası.

    bugün maçtan 1 saat önce, bu maçı seyretmek için vezirspor'a tam ayak basmak üzereyken hadomer'in telefonuyla maça çağırıldım. ışık hızıyla eve döndüm, hazırlandım ve captano ile buluşarak maça yetiştim. son dakika transferi idim. ve yine güzel bir akşam oldu. taraftarın böylesine ateşli oluşu tabi ki beni etkiledi. zaten galatasaray taraftarı'nın nasıl bir taraftar olduğunu biliyordum. ancak bu kadarını beklemiyordum. maçlara gelen arkadaşlarıma ve akrabalarıma şunu söylüyorum : "maçı bırakın ve tribünleri seyredin." (cidarré 1905 from gelıtasşıray).

    rakip takım ise bireysel olarak çok iyi, takım olarak da çok iyi. bi dakka lan? ama eksik bir şeyler vardı işte. (bkz: captano)..

    bu arada captano'ya ayrı bir parantez açmak istiyorum. aramıza yeni katılan genç bir kardeşimiz. bazı mental fazlalıkları var, düşünme yetisi çok iyi. fiziksel olarak da öyle. futbol olarak da öyle. insan ilişkileri de öyle. ama evli. ne yapalım, arkadaş olarak devam edeceğiz. hepsi bir yana, genç kardeşlerime sesleniyorum; idol olarak biçilmiş kaftan. hemi de kaptan. adam gibi adam, recep tayyip erdoğan diyesim geldi ama, değil.

    her iki takımı da tebrik ediyorum, keyifli bir maçtı. eyvallah..
App Store'dan indirin Google Play'den alın