• 2
    tam 1,5 düzine gol atılan maç oldu : 12-6

    önce kazanan kadro :

    kekeme spiker(u: oynadıkça hepimizden iyi form tutuyor. aman nazar değmesin. maçın kazanmamızın en büyük sebebi)
    tcoskun(u: adam baba oluyor ama sahada döktürüyor maşallah. 2 savunmadan biriydi, o sahada zzdf'ya karşı savunma yapmak zor işte. 2 topu direkten döndü, bir gol attı. golden sonra bebeto'nun bebek sallama hareketini de yaptı)
    cracks(u: 2 haftadır aynı takımdayız kazanıyor. çocuk galibiyet ne demek öğrendi. ama elbette aslan paylarından biri ona ait)
    kalifiye jurnal(u: 2 haftadır bi sakatlığı var ama bu hafta bizdendi kazandı. twitterda "yine" yazması gözümden kaçmadı. büyük katkılardan biri daha)
    javed(u: abi ben forvet oynamayayım dedi. orta sahayı kapattı. nerede eksik var koştu, civa gibi olduğunu daha önce de söylemiştim galiba.)
    cidarre 1905(u: birlikte oynadıkça alışıyor. baskın kontraataklarımızın en önemli elemanlarından biriydi)
    captano*

    yenik kadro :
    sisli meydanlarinda dolasan
    hagi
    iulian filipescu
    feanor
    hadomer
    kavazli
    barfly

    maç analizi: artık maç analizi mi olur, makaranın dibi mi olur göreceğiz. yenik takımdaki arkadaşlara bir matematik sorum var : ayşe bakkaldan bir düzine çift sarılı, yarım düzine tek sarılı yumurta aldı. çift sarılı yumurta sayısı ile, tek sarılı yumurta sayısı arasındaki fark kaçtır?

    3 silahşörlere* daha önce bam dedik dalga geçtik. haklıydık. bu üçlünün olduğu bir takım asla maç kaybetmemeli. ama ne yazık ki genelde fark yiyorlar. bu arkadaşlara hafta içinde zidane*, zidane*, drogba* dedim. kavazli'nin da geçen haftaki performansından sonra adı figo olmuştu. bu benzetmelerimde samimiydim. gerçekten hem oyun stilleri hem de bizim aramızdaki kaliteleri bu düzeyde.

    amma velakin, birlikte olunca olmuyor işte. aslında maça da çok iyi başladılar ve öyle gittiler. ilk golü attılar yeleği giydirdiler bize. sonrasında ise ne bir daha öne geçebildiler, ne de farkı 2'nin altına indirebildiler. ama çok gol kaçırdılar, aslında kaçırdılardan ziyade kekeme spiker kurtardı demek daha doğru. kaleci farkı, olacak o kadar. sahada dengenin en önemli unsur kalecimizdi. sözlük tayfasının bütün pas yapan adamları aynı takımdaydı. biz trafik polisi gibi izlemek zorunda kaldık. ama savunmada ve orta sahada iyi yardımlaşıp, çok hızlı baskın kontraataklar yaptık. hakkımız yenmesin biz de çok gol kaçırdık.
    maçın başında önde bastı rakip, orada toplar kaptırdık ve pozisyon yedik. rakibimiz, hızlı ve hırslıydı da. biz de ise, sanki biraz gevşeklik vardı ilk başlarda. biraz sıkınca, oyunu dengeye getirmeye, biz de pas yapmaya başladık. kantrataklarda hakikaten çok etkili olduk.

    maçın hareketi, tcoskun'un attığı golden sonra bebeto'nun meşhur bebek sallama hareketini yapmasıydı. bunları görüyorum ya, valla yemişim galibiyeti, mağlubiyeti.

    ama yine de, galibiyet güzel şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın