• 1
    başlangıç saati 23.00 olan la liga 30. hafta karşılaşması.

    real madrid kulübü için de büyük önem arzetmektedir. özetlememe izin verin; şu an barça ile real madrid arasındaki puan farkı 5. real madrid'in 32. haftada barnebeu'da barcelona'yı konuk edeceği maçta kazanması şampiyonluk için yetersiz kalacak, eğer barcelona herhangi bir maçta puan kaybetmez ise.. barcelona'nın iç saha maçlarında rakipleri nasıl kendi sahalarına hapsettiğini ve öyle veya böyle 3 puanı aldığını biliyoruz. kalan 5 deplasman maçları var, zaten birisi madrid deplasmanı. diğerleri ise real sociedad, levante, malaga ve villarreal.. real'in son umudu belki de bu karşılaşma.

    hiç şüphesiz barcelona da karşılaşmaya bu durumun getirdiği konsantrasyon ile çıkacaktır. barça'nın şu ana kadar oynadığı 14 deplasman maçında kaybetmediğini hatırlatalım. villarreal ise kendi sahasında sadece 1 kez yenildi. tek yenilgilerini 22. haftada levante'den 1-0'lık skor ile almışlardı.

    sezonun ilk yarısında nou camp'da oynana mücadeleyi barça 3-1 kazanmıştı.
    (bkz: 13 kasım 2010 barcelona villareal maçı) ==> buradan belirtmek isterim ki tek r ile yazımı yanlıştır. doğrusu villarreal. evet önemsiz gibi gözüküyor.

    aralarında oynanan son 6 karşılaşmada villarreal'in tek galibiyeti var.
    el madrigal'de oynanan son 2 maç ise barcelona'nın üstünlüğü ile tamamlanmış.
    (bkz: 21 aralık 2008 villarreal barcelona maçı) : 1-2
    (bkz: 1 mayıs 2010 villarreal barcelona maçı) : 1-4
App Store'dan indirin Google Play'den alın