• 1
    başlangıç saati tsi 21.45 olan şampiyonlar ligi çeyrek final ilk karşılaşması.

    barcelona; kopenhag, rubin kazan ve panathinaikos ile mücadele ettiği d grubu'nu 14 puanla ilk sırada bitirmişti. son 16 turu'nda hatırlanacağı üzere arsenal'i 1-2 ve 3-1 lik skorlar ile elemeyi başarmıştı. bu sezon şampiyonlar ligi'nde kendi sahasında oynadığı 4 maçı da kazanmıştı. nitekim sahalarındaki tek yenilgilerini hercules'dan aldıklarını belirtelim.

    shakhtar donetsk; arsenal, braga ve partizan'ın bulunduğu h grubu'nda 15 puanla lider olarak üst tura çıktılar. son 16 turu'nda roma'yı her iki maçta da yenerek (3-2 ve 3-0) barcelona'nın rakibi oldular. 22 haftası geride kalan ukrayna premier lig'inde 58 puanla ilk sıradalar. en yakın rakiplerinin 12 puan önündeler. şampiyonlar ligi'nde oynadıkları 8 karşılaşmada 7 galibiyet alırken tek yenilgilerini arsenal'den 5-1'lik sonuçla aldılar.
    (bkz: 19 ekim 2010 arsenal shakhtar donetsk maçı)

    öncelikle maçın çarşamba gününe denk gelmesinden dolayı tarif edilemez bir mutluluk içerisindeyim. papatyam dizisinin salı günü olmasından dolayı star tv çarşamba maçlarını yayınlamayı tercih ediyor. bu demek oluyor ki, karşılaşmayı canlı takip edebileceğiz.

    tv yayını: euro futbol imiş.

    ukde: missgese
    ekleme: tv yayını
App Store'dan indirin Google Play'den alın