resim
Alexsandro de Souza
Görev:Teknik Direktör
Takım:Antalyaspor
Yaş:46
Uyruk:Brezilya
  • 526
    bazı galatasaraylı arkadaşların ara sıra övdükleri brezilyalı.

    ben övmem, ağzıyla kuş tutsa sikimde olmaz bu insan evladı. keza "allah korusun" fb'li olsam da pek seveceğimi sanmıyorum. bak örnekle anlatayım.

    geçen gece rıdvan dilmen - fuat akdağ ikilisi bu adamı programa davet etti. tercümanıyla gelmiş, gelebilir elbet. ama 5-6 senedir bu ülkede olup tek kelime türkçe etmeyen adamı bizden diye bağrıma basamam ben. en azından bir "hoşbulduk" dersin lan. kuru milliyetçilik yapmıyorum, oraya daha devre arası yaptığımız bir transferi davet etseler inanın birkaç kelime etmeye çabalardı. (burası laf kalabalığı kabul)

    adama "hayatında attığın en güzel gol hangisi?" diye soruyorlar. palmeiras formasıyla attığı golü söyledi.
    şimdi bu adamı hagi ile kıyaslıyorlar ya, hagi'nin yahut formamızı giymiş herhangi bir futbolcunun orada sadece ve sadece galatasaray forması ile attığı bir golü söyleyeceğine adım gibi eminim.

    bizler ne istatistikleri umursarız, ne efendiliği, ne de şampiyonlukları. bizler kendini bizim kadar galatasaraylı hisssedenleri severiz. bu adam hiçbir zaman kendini bir fenerbahçeli olarak görmedi-görmeyecek de.

    not: "palmeiras'ta attığım gol" dediğinde rıdvan'in surat ifadesine dikkat edin, ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın