• 321
    galatasaraylıların gururla anacağı kongre olmuştur.

    ülkemizin hiç bir demokratik örgütünde demokrasi tam anlamıyla işlemez. ülkemizde genel anlamda hakim olan tek adam geleneği her yere sinmiştir ve kurumların içinde yapılan seçimler tek adam demokrasisi halinde yapılmıştır. dün bu ülkenin batıya açılan penceresi dediğimiz galatasaray kendi sorunlarını kendi kongresinde tartışmış konuşmak isteyenlerin bir çoğuna sürenin yettiği kadar süre verilmiş ve kulüp üyeleri oyları ile mevcut yönetimin görevine son vermişlerdir.

    uzun zamandır ortada gezinen derin galatasaray denilen güçleri harekete geçiren olay ise futbol takımının geçirdiği sezon değildir. o bahsi geçen güçlerin bir çoğu futbol takımı ile inanın ilgilenmezler. bu sözlükteki yazarların bir çoğu kadar maçları takip edip skorlar hakkında bilgi sahibi olmazlar. bu adamları harekete geçiren olaylar türk telekom arena'nın açılışında yaşanan olaylardır. galatasaray başkanının aciz duruma düşmesi, önüne gelenden fırça yemesi, kongre üyelerinin çok sevip saydığı rahmetli başkan özhan canaydın'a herkesin gözünün önünde yapılan hakaretlerdir. bununla birlikte son dönemde kulübe başkan kontenjanından yapılan üyeler de bu insanlar üzerinde ciddi bir infial yaratmış ve harekete geçmelerine sebep olmuştur.

    bu derin galatasaray özhan başkan zamanında neredeydi sorularının cevabı da burada saklıdır. saha içi durumuna bakmazlar bu insanlar galatasaray'ın.bu derin galatasaray'ın başı olarak nitelenen inan kıraç galatasaray ambleminin kullanım hakkını bile vermemiştir bu kulübe. özhan canaydın zamanında kullanılan siyah amblem bu yüzden ortaya çıkmıştır. amblemin kullanım hakkı hala galatasaray eğitim vakfına aittir. bu adamların galatasaraya bakış açısı ile bizim ki hiç bir zaman aynı olmaz bu yüzden. ( onların ki daha iyi bizimkisi sıradan demiyorum sadece farklılığı işaret ediyorum)

    sonuç olarak galatasaray'ın silkilenerek ayağa kalktığı kongre olmuştur. galatasaraylıların galatasaraya sahip çıktığı kongre olmuştur. malum oylamada yönetimin idari ibrasının kabul olmamasının sebebi de sadece lise değildir. oradaki oyları lideye ait gibi göstermek saçmalıktır çünkü nitelikli bir sayım yapılmamış lise dışından üyelerde hayı oyu kullanmışlardır. bundan sonra kimse galatasarayı bu kadar kötü yönetemeyecek, yönettiği takdirde genel kurullarda başına iş açılacağını bileceklerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın