• 10
    yani aslinda insan olup bitenlere killanmiyor da degil hani. benzer bir paranoyak yaklasima misir'da da sahip olmustum.

    mubarek gitsin, gitti. yeni, daha seffaf, becerikli, temiz, demokratik yonetim gelsin. gelsin. devrim yapalim, yaptik, ee peki..
    devrildi de yerine ordu geldi. mubarek'i deviren halk hareketi tecrit edildi, en sonun da anayasa degisikligi referandumunda musluman kardeslerle ordu ve misir'in yonetici eliti (sermaye, burokrasi vs) isbirligi yapti, degisiklikler ucte iki oyla kabul edildi, tahrir eylemcileri yuzde 20'nin biraz uzerinde kaldi. onlar hayir diyorlardi, kozmetik degisim degil, yeni anayasa istiyorlardi... ama duvara tosladilar...

    simdi adnan polat basarisiz evet. kotu bir yonetici, gitsin, kesinlikle. ama bu kaostan, yangindan mal kacirircasina yapilacak secimden galatasarayi duzluge cikaracak bir olusum elde edilir mi? bilmiyorum. korkum, sonunda camianin elitlerinin krizi firsata donusturerek iktidarlarini pekisterecek bir hamleyi gerceklestirmis olmasi. bizlerin de saf saf disaridan alkis tutmamiz riski.

    polat her basarisiz yonetici gibi gitmeliydi gitmesine de en organize guc olan camia ici yapilarin iktidari yeniden kendi adamlarina paylastirma ihtimali akla gelmiyor da degil hani?

    neyse, usta yazarin dedigi gibi: dur bakali ne olacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın