• 6
    testiküllerimi yaya yaya ekrandan izlediğim ve doğru düzgün bir şekilde uygulanacağını düşünmediğim devrim. her sene sınırlı sayıda üye alan kulübün 5 sene içinde 2. dünya savaşı sonrası yaşanan doğum patlamaları gibi bir üye patlaması yaşamadıysa büyük çoğunluk 5 sene önce de buradaydı. hiç biri çıkıp bugünki gibi bir tepki göstermedi. evet devrim galatasaray'da gerekli, evet adnan polat çok başarısızdı. bunu yazdığım entrylere bakanlar görebilir. ama 5 sene önce bu tepkiyi vermeyenlerin çıkıp şimdi takımı düzlüğe taşıyacağını da düşünmüyorum.

    kulübüm içinse her sene forma alıp, 3 senedir kombine alarak elimden gelen desteği veriyorum. şayet üniversite öğrencisi için çıkıp kongreye üye olmanın yolunu bilen varsa çıksın bana açıklasın. şu "sen kulübün için ne yapıyorsun" geyiği de, afrikada her gün açlıktan trilyon tane insan ölüyordan ileri gitmiyor.

    adnan polat'ın gitmesini her şeyden çok isteyen biri konuştu. şimdi üçlü çektirmek ve forma almak dışında destek verenler beni asmaya devam edebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın