resim
Bülent Ünder
Görev:Gençlik Gelişim Koordinatörü
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 43
    eger cana'yi galatasaray'da oynayacak kapasitede gormuyorsa o zamam mahserin skandal uclusu bam'a gun dogacak demektir. simdiden gecmis olsun... istatistik olur... gidisi digerlerinden farkli olmaz...
    ama...
    eger biraz kendine ozguveni varsa, ama biraz, cok az, minnacik bir ozguven.. kokusmus sistemin curumus parcalarini disarda birakarak, kalsa da gitse de gelecegin galatasarayinin temellerini atma firsati gecmistir eline. takimi dusurmedigi surece bulundugu yerden daha kotuye tasimasina kimse hicbir sey demez.. yarin sabah yapacagi ilk is pansumanla falan ugrasmayacagim ben cocuklar deyip... a2'den parlak, umut veren yetenekler kimlerse, onlari kadroya cagirip agirligini bu cocuklarin olusturdugu bir kadroyla sezonu kapatmak, yeni sezona hazirlanmaktir.

    bunu yaparsa taraftar tapacaktir kendisine. en azindan akli basinda olanlari.

    boylece kendisi kalirsa kendisi, gidecek olursa yerine gelecek teknik adam galatasarayin gercek degerlerini gorme firsatina sahip olacak, takimin geleceginin kimlerle kurulacagina daha saglikli bir sekilde karar verebilecektir..

    yeter ki ezik ve onyargili olmasin. genclere sarilsin, kendisinin de bir zamanlar yildiz olmak, kendini kanitlamak isteyen, firsat bekleyen bir genc oldugunu unutmasin... gunu kurtarmaya calismasin... yonetimi ve cimbom dusmani fener medyasini tatmin etmek gibi beyhude bir cabaya girismesin, taraftarinin kalbini, futbolcularinin guvenini kazansin. bizim icin de kendisi icin de yeterli bu..
App Store'dan indirin Google Play'den alın