• 487
    kusura bakma baskan, emanetine sahip cikamayanlar bu kulupte fink atarken, bizim elimizden bir sey gelmiyor, gelemiyor.sana soylenen sozleri yedirecek biriyle mecburen yasiyoruz baskan, mecburen.
    keske demeyi sevmiyorum, keske demeyi hic sevmiyorum ama baskan, keske sana yapilani icine sindirebilecek bir baskana emanet etmeseydin kulubu. olsun, senin tatli canin sagolsun guzel adam. sen bizim bayrak adamlarimizin başısın başkan. genelde yaptigi seylerin cogunda ufak bir zerre de olsa, pismanlik duyan ben; senin gitmene, belki de hastalanmana en buyuk sebep istifa diye bagirmadigim icin, kendimi sansli hissediyorum.
    uzulme baskan, sen zaten sirf gazetelerde cikan kotu haberler icin dahi uzdun kendini, bir sigarayi, digerini sondurmeden yaktin, artik oralarda da, uzme kendini baskan.
    oralardan bakarsan belki bu ruhsuzlara, uzulme ne olur baskan. tamam, kabul, sen bu stat icin cok ugrastin; onlarsa bu ememegi hic ettiler, biliyorum. ama sen daha fazla uzulme baskan. yigit dustugu yerden kalkacaktir elbette. kimse sanmasin ki egildik bukulduk, dusunmesin ki düstük; sadece bahar icin yaprak dustuk be baskan. sen uzulme olur mu? biz gene sevinecegiz, gozlerimizden yaslar akicak, senin bize hediyen olan o statta tanimadigimiz daha nice adamlara sarilip gozlerimizi silecegiz baskan. umarim, seni unutmadan yasariz bu duygulari. senin saygin durusundan bahsetmek cok isterdim ama, bunu yasayarak cocuklarima torunlarima gostermek istiyorum ozhan amca. ama bir istegim olur ki, sen daha fazla uzulme, tamam mi?
    son olarak; hakkini helal et. nur icinde yat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın