• 25
    bu başlığa son entryim olsun yeter la foruma döndü. öncelikle 18'de bıraktık bariz hikaye. 18 yapmak için çok kasıldı gerçek olan bu. bakın ben demiyorum ki aga gönülleri olsun diye 18 yedik, hayır babalar gibi attılar eyvallah. ama 18'de bıraktık denirse bende çıkar çok uğraşıyorlardı 18 yiyiverdik maksat gönüller bir olsun derim. 18 olduğunda zaten bitime 2 dakika vardı. maçın 75 dakika olduğunu düşünürsek her 2 dakikada bir gol yersek 37,5'dan 38 gol yemiş olmamız gerekirdi. yani kimse 18'de bıraktık demesin, 18 attık deyin başımla beraber.

    ben istanbul ekibin oyununun hakkını her mecrada verdim, vermedim mi? vallahülazim benim eşşekliğim. bir kere daha yazayım adamlar efsane top oynadı, çok iyilerdi. ben 20. dakikadan sonra maçın döneceğine hiç inanmadım mesela, halı sahada karşımda bu kadar komple bir takım hiç görmedim. izmir'den kaaje'den iyi topçu getiremezdik ama kendimizden iyi topçu getirebilirdik.* zaten eğer izmir'e gelirlerse, alışık olmadıkları saha ve kalelerde, bizim en iyi kadromuzla asla ve asla başa çıkamayacaklarını bariz bir şekilde anlarlar. bütün bunlara rağmen ben asla çamur yapmadan her mecrada rakibe hakkını teslim ettim.

    hala kafamı kurcalayan bir şey var; aga hadomer kimdi? büfeci dayı mı, sağlıkçı dayı mı, düdüklü dayı mı? burda zorunlu açıklamalar yapıyor şaşırıyorum. son olarak şunu söylemek istiyorum; hayatımda ilk defa yenilmekten zevk aldım, en kötü yenilgimiz böyle olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın