• 19
    --- zorunlu açıklama ---

    19 mart 2011 günü oynadığımız maçın ardından bugüne kadar ezeli rakibimizden aklı selim tek açıklama mert insani'ndan geldi. zaten kadrolarında futbolu bilen 2 3 kişiden biri olan bu arkadaşı hem sahadaki futbolundan ötürü hem de maç sonu açıklamaları için tebrik ediyor ve kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.

    ancak, maç öncesi bir ton ayak yapıp, son dakika transferleriyle içten içe galip geleceğine inanan zavallı cnyvz, maç sonrası açıklamalarında da aynı zavallılık içerisindedir. yenilmeyi bilmeyen bu ve bunun gibi arkadaşlar yüzünden alt liglerde deplasmanda galip gelen takımlar evlerine kolları bacakları ellerinde dönmektedirler. bu anlayışın değişmesi için futbolumuzdan cnyvz gibi insanların ya kendilerine çeki düzen vermeleri ya da arındırılmaları gerekmektedir.

    kalede devlaşen pejastojakovic, defanstaki kusursuz oyununu bir de rakip tam coşagelmişken bir gol iteleyerek taçlandıran baba adam tcoskun, ayağı her yere yeten adam cracks, en uçta pas trafiğinin merkezindeki adam barfly, tam bir çilingir feanor ve tabi ki oynadığı nefis futbolun yanısıra tüm takımı da oynatan captano ve ben... tamamen kusursuz bu takımın atabileceği halde maç öncesi verilen sözlere sadık kalıp 18 golden sonra frene bastığını da ayrıca kamuoyu nezdinde sendikaya bildirmek takımım adına boynumun borcudur. ayrıca şunu da söylemeliyim ki; normalde top ayağımıza her geldiğinde denediğimiz çalım sayısı kadar çalımı bu maçın tamamında denememişizdir feanor'la. total futbolun büyüsüne kapılınca bu özelliğimizi göstermeye gerek kalmadı. bu nedenle de rakibimizin beklentilerini boşa çıkardıysak özür dileriz.

    maçı bileğinin hakkıyla kazanan istanbul takımının bir parçası olmaktan ve rakibe saygıyı esas alan anlayışımızdan gurur duymakta olduğumu bildirir saygılar sunarım.

    hadomer
    galatasaray sozluk profesyonel futbol a takımı oyuncusu

    --- zorunlu açıklama ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın