• 17
    en başta yazalım -> üzdüler :(

    öncelikle istanbul tarafından bakalım maça; adamlar takım. çok maç yapmışlar bir arada ezberlemişler birbirlerinin yapabileceklerini. biz izmir'de ilk defa geçen hafta sözlük dışından adam almadan maç yaptık yanlış hatırlamıyorsam. istanbul bu konuda çok daha önümüzdeydi bizim. herkes rolünü benimsemiş ve mevkisinin hakkını verir haldeydi. captano'nun yönlendirmesiyle takım halinde hareket ettiler. izmir'deyken hadomer'in takımı falan dediler bana ama o arkadaş gelmedi galiba halı sahaya, sahi hadomer kim?
    neleri iyi yaptılar; bizi yenmeleri için herşeyi iyi yapmaları gerekiyordu, herşeyi kusursuz yaptılar. fazla efor sarfetmeden tam anlamıyla total futbol oynayarak kazandılar. total futbol oynamaları yeteri kadar can sıkıcı değilmiş gibi üstüne kazanmaları tamamen moral bozdu. takım halinde özverili oynadılar ancak bazı öne çıkan arkadaşlar vardı; captano'nun yaşına gelince o kadar koşayım başka birşey istemem, orta sahada yaklaşık 125 kilo bir arkadaş vardı tanımıyorum ama o iyiydi, tcoskun ve cracks efsane defans ikilisi puyol-pike'den kesin iyiler, kalecileri kekeme değildi, barfly - feanor net kötü :( bu ikiliye rağmen kazanamamak soyunma odasında herkesten gizli ağlamama sebep oldu.

    bizim takıma değinelim, yoldan geldik çok yorgunduk. cuma akşamı malum maçtan çıktıktan sonra zorla aslanım'a götürüldük, zorla içirildik, ardından eve geçince özellikle gürültü yapıldı ve uyutulmadık. ev sahibi arkadaşın burda adını anmak istemiyorum ama öyle olaylar yaşadık ki 70'li yıllarda deplasmana gelen ingiliz futbolcular gibi bir odamızın kapısının önünde davul çalınmadığı kaldı dinlenmememiz için. sahaya tabi istanbul ekip alışıktı, biz onlar kadar uyum sağlayamadık iyi yerleşemedik. yorgunluğumuzun etkisiyle mücadele gücümüzde düşünce yenilgi kaçınılmaz oldu. arkadaşlar bu galibiyete aşırı sevinç gösterdiler haklı olarak. kendilerini yukardaki bütün olaylara rağmen en içten duygularımla tebrik ediyorum.

    yukarda yazanların hepsi tamamen yersen modunda yazılmıştır. yayında ve yapımda emeği geçen herkese, bizi en iyi şekilde ağırlayan herkese, evimizde gibi hissettiren herkese, isim isim yazmaya gerek duymadan en içten duygularımla teşekkür ediyorum. son olarak entrynin en ciddi yeri şurası; izmir'de yapılacak ve tam kadro sahaya çıkacağımız bir maçta 25-8 kazanırız sbt :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın