• 16
    hayatımın en farklı mağlubiyetlerinden birini tattığım ve en acı yenilgilerinden birini yaşadığım maç olmuştur.

    istanbul takımını tebrik etmek lazım, uzun süredir birlikte oynamanın da etkisiyle gerçekten takım gibi oynadılar ve dün fenerbahçe karşısında galatasarayımız mağlubiyeti ne kadar haketmediyse onlar da bugün galibiyeti o derece hakettiler. dünkü maçla aradaki tek fark bir maçın sonucunun adaletsiz, diğerinin adaletli oluşuydu.

    özellikle captano ve hadomer'e ayrı başlık açmak lazım.
    captano geriden oyunu çok iyi kurdu, çok iyi pas dağıttı, takımını geriden yönetti. zaman zaman isabetli bindirmeleri ve uzaktan şutlarıyla da başımıza dert açtı. sol ayağıyla nerdeyse orta sahadan attığı gol görülmeye değerdi.
    hadomer ise göbeğiyle doğru orantılı bir futbol ortaya koydu ve büyük oynadı.* çalım attı, asist yaptı, gol attı... çok isabetli ve öldürücü şutlar çekti, nerdeyse her şutu gol oldu. performansı takdire şayandı.
    cracks'e de değinmemek olmaz. defansta çok iyi iş çıkardı, her topa atladı, çok hareketliydi, bitmek bilmeyen bir enerjiyle oynadı ve işimizi çok zorlaştırdı. kornerlerde de etkili çıkışları oldu ve bir tanesinde voleyle muhteşem bir gole imzasını attı.

    öte yandan istanbul takımındaki hiç bir oyuncu sahada sırıtmadı, hepsi gayet güzel top yaptı ve görevini layıkıyla yerine getirdi. kendilerine büyük saygı duydum.

    sonuç olarak yenilsek de güzel maç oldu, iyi vakit geçirdik, tanışıp kaynaşmış olduk. bu maçın başka maçlara vesile olmasını diliyorum. istanbul takımını da en kısa zamanda deplasmana* bekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın