• 37
    tribünde yer aldığım karşılaşmalarda galip gelme geleneğimizi sürdürdüğümüz için yenilmez armada'ya teşekkür ettiğim maç.

    maçla ilgili söylenecek pek söz yok, maça çok kötü başladık, gerek hücumda doğru işler yapamadık, gerek savunmada ribaundları türk telekom'a kaptırdık. internetten maç ile ilgili herhangi bir istatistiğe bakmadım ama türk telekom hücum ribaundlarda bariz üstünlük kurmuştu ilk yarı itibari ile. takımımızı oyunda tutan isim ise luksa andric oldu bu dönemde. ikinci yarıya 7-0'lık seri ile başlamamız da maç için önemliydi. shumpert yine yüzdeli orta mesafeli atışları ile kendisine hayran bıraktı.

    maç bitiminde oyuncular soyunma odasına gitmesine rağmen taraftarlar tribünde kalarak ''tutku takımı buraya getir'', ''haluk takımı buraya getir'' ve ''cimbom sahay cimbon sahaya'' tezahüratları ile oyuncuları tekrar sahaya çağırmıştır. oyuncular da bu çağrılara kulak vererek tekrar sahaya çıkıp karşılıklı sarı - kırmızı - şampiyon - cimbom çekti taraftarlar ile. yine güzel bir maç oldu sözlük.

    değinmek ve sitem etmek istediğim nokta tribünler bomboştu, fenerbahçe ve efes maçlarında bile tam dolduramamıştık salonu, bu maçta 1000 kişi ya vardı ya yoktu - tahmini rakam vermede kötüyümdür söyleyeyim ama gerçekten boştu salon.

    şöyle bir karşılaştırma yapmak mantıklı olacaktır belki de saçma bulabilirsiniz;

    galatasaray futbol takımı ligde 11. sırada ve oynadığı oyunla umut vermiyor, bu demek değil ki yalnız bırakalım takımımızı, son oynanan derbi maçında en ucuz bilet 60 tl idi ve stadyum full çekti.
    galatasaray erkek basketbol takımı ligde zirveye oynuyor, oynadığı oyun ve ortaya koyduğu performans ile umut saçıyor taraftarlarına, her maçta bilet fiyatları aynı, saha içi 12 tl, tribün 7 tl. fakat salon bomboş!!!

    umarım basketbol maçları için sözlük zirvesi düzenlenir ve playoff maçlarında takımımızı sözlük olarak hep beraber destekleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın