• 1
    şu satırları yazdığım sözlüğümüzde de bolca bulunan, sadece kendini taraftar zanneden bir grup insan.

    vay arkadaş bir siz mi taraftarsınız? hagi bir tek sizin mi efsaneniz? hagi galatasaray'a geldiğinde ayakkabısını babasının bağladığı bebeler geliyor milletin galatasaraylılığına laf ediyor. hagi'ye tek kelime laf edene söylemediği bırakmıyor.

    şunu görmek lazım. hiç bir şey galatasaray'dan daha büyük değil arkadaş. evet galatasaray'ı galatasaray yapan değerlerin başında geliyor hagi. ama hiç kimse -ki buna diğer takımların taraftarları da dahil- hagi'nin futbolculuğuna laf etmiyor ki. edemez de zaten. fenerbahçe taraftarı bile demiyor mu "alex başka ama ligimize gelmiş en büyük futbolcu hagi" diye. bunu kabul etmeyen zaten futboldan anlamıyordur. ama hagi'nin futbolculukta kattıklarıyla teknik direktörken kattıkları arasında dağlar kadar fark fark var. hatta bırakalım kattıklarını artık bizden götürmeye başladı, zarar veriyor. şimdi tek tek maçlardan örnek verip hagi şurda hata yaptı, şu oyuncuyu oynatmadı, bu adamı oyundan almamalıyldı şuydu buydu diye tartışmaya gerek yok. hagi ile bir defa denedik, iyi kötü günlerimiz oldu, sevindik üzüldük, ama herkes de gayet iyi biliyordu ki ikincisi olmayacaktı. ama maalesef ikinci hagi dönemini de gördük, ve memnun olan bir tane galatasaraylı yok, olmaz da.

    ama hala hagi'yi savunmak, "olsun o bizim efsanemiz ne yapsa kabulümüz" demek galatasaray sevgisine ihanettir arkadaş. hiç bir sevgi galatasaray sevgisinden büyük değil gözümde. o yüzden her yaptığına tahammül edemem hagi'nin. iyi kötü elinde bir kadro var ve bu kadroyu kullanamıyorsa teknik direktörlüğü bırakması gerekir. bırakmıyorsa altında başka şeyler ararım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın