resim
Alexsandro de Souza
Görev:Teknik Direktör
Takım:Antalyaspor
Yaş:46
Uyruk:Brezilya
  • 499
    arkadaşım koyunun olmadığı yerde çelebidir kendisi.

    alex bana young boys maçında lazımdı. rıdvan abileri bile dakika 60'ta alex devreye girmeli dedi. 60. dakikaya kadar yoktu bile. ondan sonra da olmadı zaten. işte çelebi olmasının yegane sebebi budur.

    aynı şekilde şampiyonlar ligi maçlarında da maça etki edecek performansları neredeyse hiç olmamıştır.

    alex'tekli zeka hem beşiktaş hem galatasaray hem de ligdeki geri kalan takımlarla oynanan maçlara yeter ve arta, ki zaten böyle olmakta.
    elimizi vicdanımıza koyup söyleyelim bizim ligimizin neresi kaliteli? tamam polonya ligi değiliz ama polonya liginden çıkan yıldızları bile saysanız bizim ligimizin ihraç ettiği yerli salatalıklardan fazladır. bu yerli salatalıklar da her daim bir geri dönüş yapmışlardır. en basit örneği de efsanemiz hakan şükür'dür...

    o yüzden alex bir abdurraman çelebidir.

    fazla büyütmeye gerek yok. alex küçük maçların büyük oyuncusudur.
    evet, galatasaray-fenerbahçe maçları da, tüm dünyanın ciddiye almadığı, küçük ama bizler için fevkalade önemli ve büyük maçlardır.

    işte çelebi efendi de bu maçlarda öne çıkar. çünkü varolan zekası bizim futbol anlayışımızdan, bizim yerli salatalıkların bırak futbol zekasını varolan iq'larından fazla olduğundan ligimizin gelmiş geçmiş en fazla gol atmış, asist yapmış yabancısı olacaktır.

    dediğim gibi kralex budur fazlası değil. fazlası olduğunun ispatını istiyorsanız gidin young boys maçını ve fenerin avrupa'da oynadığı maçları izleyin.

    alex'i küçümsemiyorum sadece değerinin ne olduğunu söylüyorum. evet gayet de objektifim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın