• 427
    bu maçla ilgili taktik yazan, kadro kuran arkadaşlara o kadar şaşırıyorum ki.. galatasaray, fenerbahçeyle oynuyor abi ne taktiği ne kadrosu hagi tugay aykut falan çıkıp oynasalar da olur bu normal bir maç değil. 32 maç için teknik taktik konuşulur ama bu 2 takımın mücadelesinde yoktur öyle bir dünya..
    fenere koyun herşey affedilsin tek amacımız bu demiyorum ama bu maç farklıdır be usta gerçekten diğerlerinden farklıdır. galatasaraylısı için de farklıdır, fenerbahçeli için de farklıdır.
    bu maç öncesi "amaan nasıl olsa koycaklar abi ne izliycem", gibi "abi manyakmısınız hala maçı konuşuyonuz fener alır" gibi demeçler veren arkadaşları anlamıyorum benim tuttuğum galatasaray bu değil ya. her iki takım 22 adam toplasın sokaktan geçilir karşısına izlenir 1 hafta stresi yaşanır bunun.

    eyvallah hiç bir şey affedilmeyecek bu maç sonunda hala - averaja sahip olacağız sezonu en iyi ihtimal ilk 7 de bitireceğiz biz ne avrupa maçları gördük sezonun tek maçına odaklanma işi suyun karşı tarafınındır ama bu maç hepsinden farklıdır usta..
App Store'dan indirin Google Play'den alın