resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 219
    kendisini ne zaman görsem aklıma 1995 1996 turkiye birinci ligini getiren insan evladıdır. o sezon fenerbahce, trabzonspor'un elinden 5 mayıs 1996 gunu kazandıgı mac ile sampiyonlugu aldıgında mactan sonra yaptıgı bazı acıklamalardan sonra kendisini adam gibi adam, dürüstlük ve fair play abidesi gibi gösterenler yine bu şahsın aynı sezon ikinci devresinde oynanan antalyaspor fenerbahce macında elle attıgı gol ile emek hırsızlığı yaptığını nedense es geçerler.
    bu güya dürüstlük abidesi şahıs çıkmış yine 18 mart 2011 galatasaray fenerbahce macı oncesinde bundan neredeyse 5 ay once oynanan 2010 2011 sezonun ilk devresindeki fenerbahce galatasaray macindaki bir pozisyonu duvarına astıgı soyluyor. kendince hakemlere mesaj gönderiyor. nasıl bir fair play ruhu, nasıl bir dürüstlük abidesiyse bu et kemik yığını, ben anlamakta zorluk çekiyorum.
    umarım 18 mart gunu turk telekom arena'da ozellikle batı tribun birinci katta klubenin hemen arkasında olacak galatasaray taraftarları kendisine hakettiği muameleyi yaparlar.
    seni de bekliyoruz 18 mart'ta dürüstlik abidesi sinsi insan evladi. seni de bekliyoruz. mahalle takımı'nın bu mac icin ozellikle belirttigi on maddelik derbi hazirlik yazısında soylenenleri eksiksiz uygulamak istediklerimizin en başında gelenlerdensin. (bkz: #627356)
    sarı lacivert nefretin tariflerinden birisin sen!
    nefretimi kelimelerle anlatmakta güçlük çektiğim camianın kalleşlik ve sinsiliğini temsil etmek de bu sezon sana düştü demek!
App Store'dan indirin Google Play'den alın